dc_icepark_najava_s

Svečano otvaranje Delta City Ice parka 23. decembra
 
Svečano otvaranje Delta City Ice parka biće održano u petak, 23.decembra, u 18 časova. Klizalište će otvoriti slovenačka klizačka grupa „Lucky Lookers“, koja će zajedno sa članicama klizačkog kluba „Olimpik“ iz Beograda, prirediti nezaboravno veče klizačkih bravura i sjajne animacije na ledu. Za sve posetioce na otvaranju, obezbeđena je topla čokolada, kao i mnoga druga iznenadjenja.
Delta City Ice park je novi sadržaj u kojem će uživati posetioci ovog šoping mola. Ispred glavnog ulaza, postavljeno je klizalište površine 300 metara kvadratnih koje će raditi cele zimske sezone – sve do februara 2012. godine. Radno vreme Delta City Ice parka biće od 10 do 22 časa, svakog dana kao i vikendom. Za sve one koji nemaju klizaljke, obezbedjeno je iznajmljivanje. Sat i po vremena klizanja  koštaće 150 dinara, a iznajmljivanje klizaljki isto toliko.
U Delta Cityju najavljuju bogat program na klizalištu – disko na ledu, zatim maskenbal, modnu reviju na ledu, family day, hokej, animaciju za najmlađe i još mnogo toga.
Povezana vest:  NOVOGODIŠNJA STENDAP KOMEDIJA IVANA TOMIĆA U MIKSER HOUSEU