plakat-Noc-Reklamozdera_2011

Večeras u Centru „Sava“ „Noć reklamoždera“
 
Manifestacija „Noć reklamoždera“, koju je pre 30 godina u Parizu osnovao strastveni zaljubljenik u svet reklama Žan Mari Bursiko, biće održana večeras u Centru „Sava“.
Kako su najavili organizatori, tokom petočasovnog programa koji će biti u znaku prijateljstva, publika će moći da vidi 325 reklama iz celog sveta – od najnovijih britanskih reklama do argentinskih i ruskih reklama od Sovjetskog saveza do danas.
Na 12. beogradskoj „Noći reklamoždera“ biće održana i restrospektiva reklama, počev od 1981. godine do danas sa ciljem da pokaže kako su se menjale reklame, ali i društvo tokom tri decenije.
U „Noći reklamoždera“ biće proglašena najkvalitetnija i najinteresantnija neprofitna kampanja, dodeljena nagrada „Brend Srbija“ osobi ili kolektivu koji je na najbolji način predstavljao Srbiju u svetu, a prvi put biće proglašen „Mega brend Srbije“.
„Noć reklamoždera“ održava se u više od 50 zemalja sveta i više od 150 gradova. Prva beogradska „Noć reklamoždera“ bila je 1996, a naredna tek 2001, od kada se održava redovno svake godine i privlači veliku pažnju domaće publike.
Povezana vest:  U Beogradu otvoren klub namenjen ljubiteljima snukera