pipa_midlton
Pipa Midleton strahuje da se nikada neće udati

Pipa Midleton zavela je mnoge muškarce prekrasnom belom haljinom na kraljevskom venčanju, ali mlađa sestra vojvotkinje od Kembridža strahuje da se uprkos hordi obožavatelja nikada neće udati.
Pipa Midleton, zbog čije je guze nastala prava pipomanija, pita se zašto muškarci beže od nje. Naime, nakon što je čak sedmi put ove godine prisustvovala tuđem venčanju, bliska prijateljica 28-godišnjakinje otkrila je za magazin Life & Style da se Pipa pita hoće li ikada ona biti ta koja će u venčanici koračati prema oltaru.
-Pipa strahuje da nikada neće uspeti da pronađe osobu koja će moći prihvatiti njen način života – otkrila je njena prijateljica za magazin Life & Style. Nakon što ju je u novembru ove godine ponovno ostavio dugogodišnji dečko Aleks Loudon, ne mogavši podneti težinu njene slave i popularnosti, Pipa se jako zabrinula i misli da niko neće želeti da bude s njom, zaovom budućeg kralja Velike Britanije.
-Sve muškarci koje Pipa poznaje odbija cela pomama koja je nastala za njom, a njena situacija postala je tako loša da je čak i jedan britanski magazin nazvao njenu situaciju ‘Pipin problem’. Pipa je jako srećna zbog svoje sestre Kejt, kao i zbog svojih prijatelja s fakulteta koji redom ulaze u brak, ali počinje se pitati hoće li ona ikada pronaći svog princa na belom konju – otkriva njena prijateljica.

Povezana vest:  Koko Šanel špijunirala za naciste