Severina3

Severina ostaje u bolnici do porođaja

 

Popularna hrvatska pjevačica Severina Vučković je u ponedeljak uveče primljena u splitsku bolnicu zbog komplikacija u trudnoći koje nisu ozbiljnije prirode. Ipak, iako se sada oseća dobro, pod nadzorom lekara će ostati sve dok se ne porodi.

Lekari su odlučili da zadrže Severinu u bolnici do porođaja kako bi bili sigurni da će mirovati. Lekari su obavili nekoliko uobičajenih pregleda nakon kojih je zaključeno da Severina nema većih zdravstvenih problema. Ipak, u bolnici će ostati kako se ne bi izlagala naporu, jer bi to moglo dovesti do prevremenog porođaja. S obzirom na činjenicu da je pevačica do petog meseca aktivno nastupala, čak snimila i spot, lekari se brinu da, ukoliko ne bude pod nazorom, neće mirovati ni u osmom mesecu trudnoće.

Povezana vest:  Novi Labello Caring Scrub balsam savršen je za negu usana u pokretu i čini ih baršunasto mekim

Termin porođaja je 7. februar. Severina će roditi sina kojem bi trebala dati ime Aleksandar Ivan. Datum udaje za oca deteta, Milana Popovića, još uvek nije poznat. Prstenje koje je par počeo nositi u novembru je pokrenulo sumnju da su se već tajno venčali.