Veliki_broj_gradjana_se_pridruzio_akciji

OSTVARENA MISIJA COCA-COLA PRAZNIČNOG KARAVANA

Povodom Coca–Cola prazničnog karavana koji je posetio osam gradova u Srbiji, u periodu od 21. decembra 2011. godine do 1. januara 2012. godine, prikupljeno je sedam hiljada čestitki za mališane koji praznike provode u bolnicama širom Srbije. Praznični duh osetili su stanovnici Beograda, Subotice, Novog Sada, Niša, Kruševca, Kraljeva, Čačka i Kragujevca, a prikupljenim čestitkama je ostvarena ovogodišnja misija karavana – da se lepim željama i porukama nade, ljubavi i pažnje ulepšaju praznici bolesnim mališanima.

Povezana vest:  „SAČUVAJMO DUNAV" STUDENTSKI EKO KAMP TRADICIONALNO NA VELIKOM RATNOM OSTRVU

Veliki broj građana koji se odazvao akciji pokazao je da čaroliju započinjemo svi mi zajedno, a da su Nova godina i praznici pravo vreme darivanja.

Pri poseti svakom gradu, Deda Mraz i polarni medvedići Mrazuljko, Sneguljko, Njuškica, Grudvica i Mrvica su uz predstavu za najmlađe doneli prazničnu atmosferu i širili duh radosti i optimizma. Potom je usledio njihov odlazak u bolnicu, gde su dočekani sa radošću najmlađih koji su, uz veselu družinu, bar na trenutak zaboravili zdravstvene probleme.

Povezana vest:  Deda Mraz skočio sa drugog sprata tržnog centra u Beogradu (VIDEO)

Mališani su se naročito obradovali prazničnim čestitkama koje su im napravila deca i njihovi vršnjaci, učenici osnovnih škola, koji su čestitke pripremali na časovima likovne kulture zajedno sa svojim nastavnicima, a sa željom da svojim vršnjacima praznike učine veselijim. Takođe, ovoj akciji poseban doprinos su dali i Coca-Cola volonteri, koji su ukrasili dečje prostorije u bolnicama u duhu novogodišnjih praznika.

Povezana vest:  Džesika Simpson ponovo trudna

Ovogodišnja misija karavana je ispunjena – zajedničkim snagama doneto je puno osmeha na dečija lica.