vivio 040

Bar i restoran Vivio Meet&Eat organizovao humanitarnu akciju, poznati kuvali za decu iz Svratišta!

U duhu novogodišnjih i božićnih praznika, u restoranu Vivio Mee&Eat, popularna pevačica Aleksandra Radović, pobednik emisije „Surviver“, Andrej Maričić, glumica u seriji „Selo gori, a baba se češlja“, Danica Todorović i nosilac „zlatne medalje za hrabrost“, Boris Bušić pripremali su ukusne specijalitete za mališane iz Svratišta na Novom Beogradu. Događaj je podržao i Predsednik gradske opštine Novi Beograd, Nenad Milenković.

Bar i restoran Vivio Mee&Eat, u saradnji sa Gradskom opštinom Novi Beograd i Novobeogradskom kulturnom mrežom, po drugi put organizuje humanitarnu akciju ovog tipa. Prošle godine, pred novogodišnje praznike, poznate ličnosti obradovale su mališane iz doma za decu bez roditeljskog staranja „Drinka Pavlović“. Restoran Vivio planira da ceo februar bude mesec humanitarnih aktivnosti koje će se realizovati u saradnji sa Gradskom opštinom i Novobeogradskom kulturnom mrežom.

Povezana vest:  8. Festival nauke: Vreme je za porodičnu zabavu

U zabavnoj prazničnoj atmosferi mališani iz Svratišta imali su prilike da uživaju u najrazličitijim jelima iz bogate ponude restorana, koje su samo za njih pripremile prisutne javne ličnosti. Pored druženja sa omiljenim poznatim ličnostima, pravo oduševljenje je izazvao Deda Mraz koji je mališanima darivao poklon paketiće i uspeo da izmami mnoge dečje osmehe.

Povezana vest:  20 modela iz nove Calvin Klein kolekcije koje možete stilizovati na bezbroj načina

Zadovoljstvo mi je da prisustvujem jednom ovakvom humanitarnom događaju i drago mi je što sam bila deo ovog lepog druženja kojim smo želeli da obradujemo mališane – rekla je Aleksandra Radović, popularna pevačica, koja se rado odazvala ovoj humanitarnoj akciji.

Restoran Vivio Meet&Eat će i u budućnosti organizovati različite humanitarne aktivnosti za ugrožene mališane, kako bi dali makar mali doprinos njihovom lepšem detinjstvu i odrastanju.

Povezana vest:  Prestolonaslednik Aleksandar odao počast herojima operacije Halijard

Restoran internacionalne kuhinje Vivio, nalazi se u srcu Novog Beograda, u poslovnom centru grada, u ulici Bulevar Mihajla Pupina 165 B. Pored savremenog i prijatnog ambijenta, odlične kuhinje i vrhunskih poslastica, restoran je otvoren za organizuju različitih događaja.

{vsig}VIVIO{/vsig}