heidi-klum-seal

Sil je varao Hajdi Klum s dadiljom
 
Dok svi mediji još bruje o raspadu šesti i pol dugog braka manekenke Hajdi Klum i pevača Sila, izvori bliski paru otkrivaju nove detalje raspada braka. Naime, Hajdi je ta koja je odlučila pokrenuti brakorazvodnu parnicu jer ju je Sil navodno varao s dadiljom koja je svojevremeno radila za njih.
Osim toga, prema pisanju američkih medija, pevač Sil, vrlo popularan devedesetih godina prošloga veka i čiji hit ‘Kiss from a rose’ mnogi još uvek pamte, navodno je luksuznim životom živeo na račun svoje supruge te je njenu zaradu koju je ostvarila kao manekenka shvatao zdravo za gotovo. A iznos koji je Hajdi zaradila nije mali. Naime, Forbes izveštava da je lepa manekenka do prošle godine zaradila čak 20 miliona dolara.
Hajdi neveru nije mogla da oprosti pa je odlučila pokrenuti brakorazvodnu parnicu i u ponedeljak će sudu u Los Anđelesu predati zahtev za rastavu braka, a kao razlog će navesti “nepomirljive razlike”. Par je u vezi od 2004. godine, a godinu dana kasnije su se venčali. Zajedno imaju troje dece, a Sil je usvojio i malenu Leni, Hajdinu kćer koju je dobila u prethodnoj vezi s italijanskim biznismenom Flavijem Brijatoreom.

 

Povezana vest:  IZA KULISA – KAKO JE INSTANT KAFA DOSPELA DO NAŠIH ŠOLJICA