Nesquik_auto

Počinje NESQUIK HOTWEELS MINI – RELI za decu u Ušće šoping centru
 
Tokom zimskih dana, svima dobro poznati NESQUIK zeka, prirediće veliku zabavu za najmlađe – NESQUIK HOTWHEELS* mini-reli, koji će se održavati svakog vikenda u okviru većih šoping centara u tri grada u Srbiji.
Prava NESQUIK HOTWEELS mini-reli turneja krenuće ovog vikenda iz UŠĆE Shopping Centra. U subotu i nedelju, 28. i 29. januara, u periodu od 10 do 16 časova, svi mali posetioci, uzrasta od 6 do 12 godina, biće u prilici da svoje veštine isprobaju na auto stazi u Food Court-u (USC, II sprat). Ujedno, mališani će moći da uživaju u ukusnim i zdravim NESQUIK obrocima, ali i crtanju i druženju sa čuvenim NESQUIK zekom!
Za to vreme, svi zainteresovani roditelji biće u prilici da čuju korisne informacije o zdravim životnim navikama u detinjstvu, ali i važnosti prvog obroka. Na NESQUIK HOTWHEELS štandu, pored staze, roditelji će moći da razgovaraju sa nutricionistkinjom dr Nađom Vasijević, profesorkom sa Medicinskog fakulteta u Beogradu, koja će im davati savete o ishrani i preporuke kako da poboljšaju zdravlje svoje dece kroz pravilne i ujednačene obroke.
NESQUIK HOTWHEELS mini-reli održaće se i sledećeg vikenda u UŠĆE Shopping Centru, a potom se seli u Niš i Novi Sad, gde će mališani učestvovati i zabavljati se u uzbudljivim trkama automobilića, dok će mame i tate imati priliku da se posavetuju sa nutricionistom i čuju korisne savete i preporuke o zdravoj ishrani.

 

Povezana vest:  Viktorija Bekam planira porođaj za Dan nezavisnosti