Festival sporta 3 

OTVOREN FESTIVAL SPORTA I ZDRAVOG ŽIVOTA U DELTA CITYJU
 
Poznati TV voditelj Ivan Zeljković, otvorio je večeras u Delta Cityju festival sporta i zdravog načina života – „Arena No.1 Urban fest“.
Za dve nedelje, koliko će festival trajati, ljubitelji sporta će, na dve lokacije u Delta Cityju, uživati u fitnes programima, borilačkim i plesnim veštinama, a jedan dan festivala biće posvećen najmlađima. Oni će imati priliku da se oprobaju i nadmeću u raznim sportskim aktivnostima, a najbolji među njima biće nagrađeni. Takođe, svi zaintersovani za slobodno penjanje i streličarstvo, dobiće po jedan besplatan čas iz ovih sportova.
Specijalni gost na otvaranju, Ivan Zeljković, govorio je o dokumetarnom filmu „Sam protiv sebe“, u kojem igra glavnu ulogu. On je opisao svoje  lično angažovanje u cilju povratka u zdrave, sportske životne navike, zbog kojih će za šest meseci smršati 40 kg i u čemu mu pomaže trener Fitness Centra Arena No 1, Nikola Obradović.
Tanja Petrović i dr Saša Plećević, koji su takođe prisustvovali svečanom otvaranju, biće gosti predavači tokom svih sedam dana, koliko će Urban fest biti otvoren, i koji će edukovati zainteresovane posetioce na temu sporta, rekreacije, nutricionizma.

 

Povezana vest:  BRANKOW SLAVI ROĐENDAN