ice-park_b

U susret Danu zaljubljenih, klizalište Delta City Ice Park, omogućava popust za parove sve do 14.febuara
 
Klizanje i zaljubljenost uvek su išli ruku pod ruku. Mnogi parovi su se upoznali i mnoge simpatije su se desile upravo na klizalištima, jer čak i ako ste nespretni, imate šansu da ukradete osmeh od nekoga ko vam se dopada. Na klizanju je uvek najlakše naći nekoga sa kime ćete se držati za ruke, a da pred društvom imate veoma jako opravdanje za tu vrstu pokazivanja nežnosti.
I baš zato što je klizanje odličan način da nadjete ljubav, ali i da svojoj voljenoj osobi pokažete koliko ste romantični, klizalište Delta City Ice Park želi da podrži sve one koji su već zaljubljeni, ali i one koji će to postati baš na ovom klizalištu.
U susret Danu zaljubljenih, svoju redovnu akciju „Klizanje za zaljubljene“ koja je rezervisana za utorak, klizalište Delta City Ice Park produžava sve do 14.februara čime će svi zaljubljeni parovi imati priliku da danima zajedno klizaju po ceni jedne karte u bilo kom terminu.
Najzaljubljenije posetioce klizališta Delta City Ice Park, očekuju nagrade i topla čokolada.

 

Povezana vest:  TELENOR POKLONIO PARK BEOGRADU, Kod Kule Nebojša posađeno je 1000 sadnica bambusa, lavande, drena, jasmina (FOTO)