KatapultKatapult XIII 7 i 8. marta u Delta Cityju

Dan žena postao je datum kada izuzetnim damama u našem životu poklonima iskazujemo ljubav, nežnosti i poštovanje. Za sve one koji žele da unikatnim, ručno izrađenim nakitom i asesoarom obraduju posebne dame u svom životu, modni festival Katapult biće idealno mesto za pronalaženje najmaštovitijih i najoriginalnijih poklona.
Pero Art Centar raspisuje konkurs za martovski dvodnevni modni bazar, koji će biti održan od 7-8.marta od 10-22h u centralnom atrijuma Delta City-ja.
Konkurs je otvoren do 24. februara 2012.
Svi zainteresovani za učešće mogu aplicirati sa radovima: nakit, rajfovi, garderoba, lampe, naočare, keramika, tašne i ostali kreativni predmeti.
Potrebno je poslati 5-8 fotografija radova i kontakt telefon na e-mail [email protected]

Povezana vest:  Selfi Marka Grujića i „Ajkule" na stadionu Emirati

 

Prosečna posećenost vikendom u Delta City-ju je oko 50.000 ljudi.
Koncept izlaganja u Delta City-ju:
– Zbog ograničenog izlagačkog prostora glavnog hola Delta City-ja, odabrani učesnici imaće tipske stolove dimenzija 80×90.
– Izlagači koji izlažu na štenderima imaće poseban raspored. Štenderi su obezbeđeni.
– Organizator Katapulta zadržava pravo rasporeda izlagača po danima.
– Cena kotizacije iznosi 3.000 dinara po danu.
Modni bazar Katapult je osmislila Galerija Pero kao prodajnu izložbu koji treba da predstavi raznovrsnu, kreativnu, inspirativnu i unikatnu ponudu upotrebnih predmeta iz oblasti modnog dizajna i primenjene umetnosti.
Ciljne grupe Katapult projekta jesu sve generacije zainteresovane za stvaralaštvo neafirmisanih umetnika koji će ponuditi svoje proizvode po pristupačnim cenama. Šira publika će imati mogućnost uvida u stvaralačke tokove mlađe generacije i time otkriti jedan nov i maštovit svet.

Povezana vest:  Uloga medija je ključna u predstavljanju dobrih dela -još dve nedelje za prijavu za VIRTUS nagradu za filantropiju