Dan_zaljubljenih_1

NIKOLINA I GORAN POBEDNICI „LJUBAVNE OLIMPIJADE“

Nikolina Kulier (25)  i Goran Marinković (25) iz Beograda, pobednicu su prvog dana takmičenja „Ljubavna olimpijada“, koje se održava u Delta Cityju.

Dan_zaljubljenih-pobedniciU susret Danu zaljubljenih, Delta City je organizovao specijalno takmičenje za sve one koji se tako osećaju. U svojevrsnoj ljubavnoj olimpijadi, zaljubljeni parovi takmičili su se u pet disiplina – Merač ljubavi, Ljubavni napitak, Udahni ljubav, Toplo-hladno i Najduži poljubac. Učesnici su morali da pokažu koliko su brzi, spretni, ali i koliko se vole. Tako je pobednički par oborio rekord u trajanju poljubca – Nikolina i Goran se se ljubili čak 21 minut bez prestanka. Oni su kao nagradu dobili svečani ručak za Dan zaljubljenih u hotelu Continental.

Povezana vest:  Lisca nagradni konkurs #Proud to be me

Sjajne rezultate su pokazali i Bojana i Goran, koji su osvojili drugo mesto, kao i Marija i Lazar, kojima je pripalo treće mesto u „Ljubavnoj olimpijadi“.

Takmičenje se nastavlja i sutra, 12.februara, od 15 do 19 časova, kao i u ponedeljak, 13.februara, od 17 do 19 časova. Svi zaljubljeni parovi koji se prijave na takmičenje, imaće priliku da se oprobaju u brzom ispijanju ljubavnog napitka, najdužem poljubcu, igri „toplo-hladno“, meraču ljubavi i mnogim drugim igrama, specijalno osmišljenim za ovu priliku..

Povezana vest:  Poljoprivredna komora Beča razvila novi brend

U utorak 14. februara, u 19 časova, svi zainteresovani posetioci šoping mola, moći će da se venčaju na simboličan način. „Venčani list“ koji dobiju od Delta Cityja biće uspomena na to da su se ovog 14.februara 2012. godine voleli.

Takođe, svoju redovnu akciju „Klizanje za zaljubljene“, klizalište „Delta City Ice park“ produžava sve do 14.februara, čime će svi zaljubljeni parovi imati priliku da klizaju zajedno po ceni jedne karte, u bilo kom terminu.

Povezana vest:  Kristofer Nolan planira video igru po filmu Početak