NDG de la Prada HARTS_STARS NDG de la Prada HARTS

Šoljica kafe puna ljubavi
 
Bliži se Dan zaljubljenih, idealno vreme da se posvetite voljenoj osobi i obaspete je pažnjom i ljubavlju, i to, uz magičnu šoljicu tople kafe.
Hladno zimsko vreme savršeno je da se ušuškate kod kuće i uživate u čarima toplog doma. Da li postoji nešto lepše i primamljivije od jutarnje kafe sa voljenom osobom, od prvog gutljaja ovog toplog napitka koji nam daje energiju i koji nas priprema za početak novog dana?
Sam doživljaj prve jutarnje kafice u toplini vašeg doma upotpuniće vam i novi dizajn već svima poznatog čarobnjaka za kafu – NESCAFÉ Dolce Gusto Agatha Ruiz de la Prada aparata, koji je kreirala čuvena modna kreatorka iz Španije Agata Ruiz de la Prada, kojoj je inspiracija bila upravo LJUBAV. Ljubav, humor i optimizam koji je postigla neuobičajenom upotrebom boja i oblika, stvorivši dva modela, Hearts i Hearts&Stars, predstavljaju upravo važnost sitnica i svakodnevnih rituala koji nam čine život raznobojnim, veselim i punim ljubavi.
Kafa je kao ljubav, gorko-slatka, nju je najlepše piti u paru, a inspirativna estetika ovog inovativnog i modernog aparata upotpuniće doživalj ispijanja kapućina ili espresa sa voljenom osobom.
Nekada je dovoljno popiti samo nekoliko šoljice kafe sa osobom koja vam se dopada, da biste poželeli da sa njom provedete čitav život i sva ona savršena jutra koja vas dočekuju uz miris savršene i čarobne šoljice kafe.
Dan zaljubljenih je pred vama, a NESCAFÉ Dolce Gusto Agatha Ruiz de la Prada je idealan poklon kojim ćete započeti stvaranje nezaboravnih trenutaka sa voljenom osobom.

 

Povezana vest:  LAV DUNĐERSKI – pivo sa prezimenom!