vlade_divac_na_proslavi_dana_zaljubljenih_u_sc_usce_2
DAN ZALJUBLJENIH PROSLAVLJEN U UŠĆE SHOPPING CENTRU

Najromantičniji praznik u godini, Dan zaljubljenih, proslavljen je u UŠĆE Shopping Centru uz puno dobre zabave, fenomenalne goste i mnogo zaljubljenih parova. U okviru završne svečanosti manifestacije „Me&U Vreme za zaljubljivanje“ svi posetioci imali su priliku da se druže sa Snežanom i Vladom Divcem, osnivačima Fondacije „Ana i Vlade Divac“, koji su promovisali novi projekat „Srećna narukvica“ i  predstavili uspešan kraj projekta „Možeš i Ti da pružiš hiljadu radosti”. Realizacijom ovog projekta omogućeno je stambeno zbrinjavanje porodici Kostić, raseljenoj sa Kosova i Metohije.
„Humanost nije izbor ili odluka koju donosimo, to je naša obaveza kao predstavnika društva. Obaveza da pomažemo u skladu sa svojim mogućnostima i da učinimo svima život lepšim i lakšim. Srbija je zemlja na čijem tlu i danas živi najveći broj izbeglih i interno raseljenih lica u Evropi. U 37 kolektivnih centra u našoj zemlji se i dalje boravi preko tri hiljade izbeglih i interno raseljenih lica. Zato želim da se zahvalim svim posetiocma UŠĆE Shopping Centra koji su pokazali svest i odgovornost za druge i što su dokazali ono u šta čvrsto verujemo – da humanost nije zaboravljena vrednost“, rekao je Vlade Divac, proslavljeni sportista.
U Shopping Centru bilo je „Vreme za zaljubljivanje“, atmosfera za pamćenje.
„Iako je ljubav dar koji treba poklanjati voljenim osobama tokom cele godine, želeli smo da na Dan zaljubljenih svim zaljubljenim parovima pružimo mogućnost da uživaju u zajedničkim trenucima i osećaju zajedništva. Manifestacija „Vreme za zaljubljivanje“ je i osmišljena sa ciljem da dragim osobama pokažemo kakvo posebno mesto zauzimaju u našim srcima. Kroz brojne aktivnosti, svi naši posetioci mogli su da se odlično zabave, pokažu svoju hrabrost i originalnost i za to budu nagrađeni“, rekla je Aleksandra Janković, PR menadžer UŠĆE Shopping Centra.
Autori najlepših i najromantičnijih poruka koje su posetioci ostavljali za vreme akcije „Vreme za zaljubljivanje“ nagrađeni su uređajem Samsung Galaxy Note i mobilnim telefonima Samsung Galaxy SII i Samsung Galaxy Mini.
Svi zaljubljeni parovi imali su jedinstvenu priliku da vide kako izgleda njihova zajednička karikatura crtana na Samsung Galaxy Note-u, ali i da dobiju na poklon originalne majice sa štampanom karikaturom i uramljene fotografije, kao uspomenu na ovaj dan.
Za odličan štimung i pravu ljubavnu atmosferu bio je zadužen beogradski soul/Hip-hop bend MaraQYa, koji je promovisao DVD „MaraQYa Streetsoul“, a prvih 200 zaljubljenih parova dobilo je na poklon njihov DVD. Sa publikom su se družili reperi Toni Zen, Struka i Lou Benny.
U proteklih deset dana UŠĆE SC je bio prava prestonica ljubavi, a svi posetioci šoping centra mogli su da učestvuju u originalnim i zabavnim igrama „Ritam srca“, „Gledaj šta ti pričam“ i „Zid ljubavi“ i osvoje brojne specijalne popuste i poklone na „Točku sreće”, na kome je i Fondacija „Ana i Vlade Divac“ imala svoje mesto.

Povezana vest:  PORUKE SVETSKI POZNATE LUJZE HEJ NA JANA VODI