Viktor_Troicki_(2)

Viktor Troicki u provodu u klubu Mr. Stefan Braun
 
Još jedno humanitarno VIP veče u Stefan Braunu proteklo u veseloj atmosferi. Na sinoćnoj žurci u centru pažnje, uglavnom žena bio je poznati srpski teniser Viktor Troicki, koji je u društvu prijatelja uživao u provodu u popularnom klubu na devetom spratu.
Poznati sportista se više puta odazivao raznim humanitarnim akcijama kluba, a ovog puta pomogao je akciju prikupljanja novčanih sredstava za lečenje dvanaestogodišnje Kristine, koja boluje od akutne limfoblastne leukemije već šest godina, zbog čega joj je neophodna transplatacija koštane srži, koju će donirati njen rođeni brat.
Kako bi se sakupilo što više novca za operaciju male Kristine, organizovana je i humanitarna licitacija brojnih rekvizita. Na oduševljenje gostiju, najviše pažnje privukao je potpisan dres prvog reketa sveta – Novaka Đokovića, dok su se dame uglavnom nadmetale u licitaciji kupaćih gaćica vaterpolo reprezentativca Stefana Mitrovića, koje je obezbedio Vaterpolo savez Srbije. Prikupljanju humanitarnih priloga pomogle su i devojke iz modne agencije Kristal, zajedno sa voditeljima Marinom Kotevski i Vladom Stanojevićem.

 

Povezana vest:  Dolce&Gabbana optuženi za utaju poreza od milijardu evra