vichy_Beauty_secrets

Otkrijte Vichy tajne lepe kože!

Godine 1931. osnivač Laboratorija Vichy dr Haller otkrio je da je za delotvornu negu neophodno da ona bude prilagođena tipu kože. Danas, Vichy tajnu zdrave i lepe kože predstavljaju preparati visokog kvaliteta, koji odgovaraju svim tipovima kože, pa čak i najosetljivijoj. Otkrijte Vichy tajne lepe kože u najbližoj apoteci gde će vam, prilikom kupovine izabranog Vichy proizvoda (u vrednosti iznad 1650 DIN), Laboratorije Vichy pokloniti kozmetičku torbicu (mini) proizvoda za negu kože i kose.

VICHY BEAUTY SECRETS torbica proizvoda, poklon Laboratorija Vichy, sadrži:

Termalnu vodu Vichy, koja je u osnovi svih Vichy proizvoda i sadrži  minerale koji blagotvorno i smirujuće deluju na kožu. Zato vam Laboratorije Vichy u torbici Vichy Beauty secrets poklanjaju ovu termalnu vodu u obliku spreja (50 ml).

Purete Thermale solution micelaire 3 u 1 (30 ml), jer je čišćenje kože najvažnija svakodnevna navika za njeno zdravlje. Zato je Vichy razvio liniju proizvoda za čišćenje kože Purete Thermale, koja sadrži jedanaest proizvoda za sve tipove kože, čak i za onu najosetljiviju. Purete Thermal solution micelaire 3 u 1 vaš ten održava lepim u tri koraka tako što: 1. čisti lice, 2. uklanja šminku, i 3. smiruje kožu.

Povezana vest:  Promovisane Uspavanke za male Zvezdaše

Aqualia Thermal bogatu negu (15 ml) koja ispunjava osnovnu potrebu kože za hidratacijom i obezbeđuje celodnevnu vlažnost. Linija proizvoda Aqualia Thermal ne sadrži paraben, a jača i smiruje kožu.

Osim čišćenja, nege i hidratacije koja obezbeđuje zdravlje kože, za lepši izgled i zaštitu kože korisna je upotreba pudera:

Aera Teint PURE 35R (7 ml) puder za normalnu – mešovitu kožu, s dvostrukim delovanjem: na zdravlje (protiv slobodnih radikala) i lepotu, koju neguje mineralnim pigmentima. Puder Aera Teint PURE štiti i neguje stopostotnim mineralnim pigmentima, koji obezbeđuju optimalnu toleranciju, i mineralnim filterom SPF20.

Povezana vest:  Igraj bilijar fudbal i budi VIP posetilac Eura

NutriEXTRA krema za suvu i veoma suvu kožu (7 ml), čija raskošna tekstura s ispunjavajućim učinkom, oblaže kožu somotski mekim slojem i pruža osećaj potpune prijatnosti. Delotvorni sastojak ceralution podražava biološko dejstvo, doprinoseći da se lipidi, prisutni u formuli, ravnomerno rasporede među prirodne lipide kože.

Dercos mineralni šampon (7 ml) kao blago sredstvo za čišćenje,  kozmetički je proizvod obogaćen kationskim polimerima koji sprečavaju kosu da se zamrsi i vraćaju joj mekoću i elastičnost. Izuzetna formula sadrži 5% termalne vode Vichy, obogaćene sadržajem petnaest minerala i retkim oligoelementima, što utiče na obnovu ćelija i smirivanje i jačanje korena kose.

Vichy Beauty secrets torbica mini proizvoda pruža vam mogućnost zdrave svakodnevne nege za lepotu kože i kose – poklon prilikom kupovine preparata za negu lica u iznosu iznad 1650 DIN.* Otkrijte tajnu lepe kože u najbližoj apoteci.

*Ponuda je dostupna u izabranim apotekama i važi dok traju zalihe.

Povezana vest:  Raspisan konkurs za učesnike Festivala nauke 2013.

Na osnovu otkrića svog osnivača dr Hallera, Vichy je prvi ponudio proizvode (Secret de beaute) posebno prilagođene određenim tipovima kože. Tako su se među kremama „Tajne Vichyja”, prilagođenim različitim tipovima kože, našle: dnevna krema za sve tipove kože (kao osnova za nanošenje pudera i šminke), noćna krema za sve tipove kože (koja hrani površinski sloj), preparat za negu suve kože (kožu snabdeva elementima koji joj nedostaju i sl.), preparat za negu masne kože (smanjuje izlučivanje sebuma, daje koži mat izgled i obezbeđuje postojanost pudera), preparat za negu veoma suve i osetljive kože (održava elastičnost i zdravlje površinskog sloja), krema sa kiselinom (pH 5) koja „neutrališe alkalnost” i otklanja oštećenja kože, iritacije, bubuljice i sl.  Bio je to revolucionaran korak u negovanju kože, čiji princip važi i danas: da bi bila delotvorna, nega kože mora  biti prilagođena određenom tipu.