Vlada_Stanojevic_i_Sindi 

Modeli i pevači i sportisti u humanitarnoj akciji kluba Mr. Stefan Braun
Lopta_sa_potpisom_Vanje_UdovicicaBrojne poznate ličnosti su i ovog ponedeljka u okviru humanitarne VIP večeri posetile poznati beogradski klub na devetom spratu, kako bi pomogle u prikupljanju humanitarnih priloga za najugroženije.
Za šankom su se našle bivša modelsica Ivana Stamenković – Sindi, manekenka Goca Radić i pevač Ćemo koji su animirali goste da doniraju novac za lečenje dvanaestogodišnje devojčice.
Kako bi se sakupilo što više novca za operaciju male Kristine, koja boluje od akutne limfoblastne leukemije već šest godina, zbog čega joj je neophodna transplatacija koštane srži, koju će donirati njen rođeni brat, organizovana je i humanitarna licitacija sportskih rekvizita. Ovog puta gosti kluba najviše su licitirali vaterpolo loptu sa potpisom Vanje Udovičića, koju je obezbedio Vaterpolo savez Srbije, partner kluba u ovomesečnim humanitarnim akcijama. Podršku akciji pružio je i vaterpolo reprezentativac Stefan Mitrović, a za dobro atmosferu u klubu, kao i obično, bili su zaduženi TV lica Marina Kotevski i Vlada Stanojević.

 

Povezana vest:  Google u Srbiji počinje da prikuplja fotografije za Street View