delta_city„Najbolji outfit u Gradu“ za ljubitelje mode i stila

Ako maštate o modnoj karijeri ili želite da se oprobate kao model učestvujte u takmičenju „Najbolji outfit u Gradu“, koje će pobedniku omogućiti da stilizuje modnu reviju u okviru Fashion Selection prolećne modne manifestacije. Pobednik takmičenja dobiće kao nagradu i mogućnost da bude model i urednik specijalnog editorijala u prestižnom modnom magazinu.
Potrebno je samo da izaberete odevnu kombinaciju u svojoj omiljenoj radnji u Delta Cityju, isprobate je, slikate se i pošaljete fotografiju na www.najboljioutfitugradu.com
Svake nedelje posetioci sajta biraće najbolji outfit, a pobednik nedelje će kao nagradu dobiti pobedničku odevnu kombinaciju.
Akcija traje do 11. aprila, a najbolji outfit u gradu će 14. aprila izabrati stručni modni žiri u čijem sastavu će biti stilisti, kreatori, novinari, fotografi… 
Tokom trajanja takmičenja, svake srede u 18h u Delta Cityju biće organizovana Trendi trka, popularna igra sa stolicama, u okviru koje će šoping mol nagrađivati učesnike vrednim modnim detaljima. Prva pobednica Trendi trke osvojila je vredan kožni aksesoar iz Piquadro radnje, u narednoj trci, u sredu 10. marta, poklone dodeljuje Sephora. 

Povezana vest:  Pronađite idealni poklon za 8. mart