pakovanjeAdore Chocolat humanitarna akcija
Za Dan žena, 8. marta 2010. sa početkom u 18h u lokalu Adore Chocolat, shopping mall Delta City, lokal 243, I sprat, okupiće se poznate ličnosti, Danica Maksimović, Ana Sofrenović, Milica Milša i Žarko Jokanović, Milan Vasić, Branislav Lečić i mnogi drugi u akciji oslikavanja čokoladnih tabli i potpisivanju knjige „Čokoholičarka“ izdavačke kuće Portalibris
Oslikane čokoladne table će se prodavati, a sav prihod će biti doniran Sigurnoj kući, dok će potpisane knjige biti poslate ženama iz Sigurne kuće. Dan žena, 8.mart, je izabran zbog simbolike koju nosi kao dan kada se slave ekonomska, društvena i politička dostignuća žena i kada želimo da odamo zahvalnost ženama za hrabrost, istrajnost i doprinos ostvarivanja ne samo ženskih već i ljudskih prava. Ženama iz Sigurne kuće šaljemo poruku da mislimo na njih.
Ovim putem upućujemo poziv svim humanim ljudima da učestvuju u ovoj akciji svojim prisutvom ili kupovinom čokolada, kako bismo zajedno pokušali da ulepšamo i zasladimo praznični dan ženama iz Sigurne kuće!
Akciji se donacijom Sigurnoj kući, pridružuje i ROTARAKT KLUB BEOGRAD, grupa mladih ljudi koja se bavi humanitarnim radom, želeći da pomogne onima kojima je pomoć potrebna, ali i da neguje i širi pozitivnu energiju i dobru volju, toleranciju među ljudima.
Povezana vest:  DOČEK NOVE 2013., Time Machine u novogodišnjoj noći 2013!