Gliss_Ultimate_Volume_Shampoo

Dva nova uzbudljiva proizvoda za tanku kosu – Gliss Ultimate Volume i Gliss Express tretman u obliku pene
 
Skoro svaka druga žena ima tanku kosu što otežava praćenje najnovijih trendova frizura koje imaju maksimalan volumen. Vrlo je teško naći proizvode za negu kose koji obnavljaju tanku i oštećenu kosu, a istovremeno povećavaju volumen. Upravo zato, ovog proleća, Gliss predstavlja dva potpuno nova, inovativna rešenja – Gliss Ultimate Volume liniju koja neguje i kosi daje maksimalan volumen i Gliss Express tretman u obliku pene koji se ne ispira, sa revolucionarnom formulom koja neguje kosu bez otežavanja.
Nova Gliss Ultimate Volume linija sadrži formulu bez silikona, sa tečnim kolagenom iz mora, koja daje kosi volumen od korena i obnavlja tanke i oštećene vlasi. Gliss Ultimate Volume liniju čine šampon, balsam i balsam u spreju koji stižu u prodavnice u martu 2012. godine. Ova kolekcija kosi nudi negu i pruža maksimalan volumen – čak i najtanjim i najoštećenijim vlasima – obećavajući kosu zdravog izgleda sa primetno većim volumenom tokom 48 sati.
Novi Gliss Express tretman u obliku pene dovoljno je lagan da ga koriste i osobe sa najtanjom kosom radi postizanja neverovatno zdravog izgleda. Istovremeno, pena je izuzetno jednostavna za korišćenje: pritisnuti pumpicu od tri do šest puta na dlan (u zavisnosti od dužine kose i intezivnosti nege), utrljati penu u prethodno isfrotiranu kosu, nakon čega je treba raščešljati i ostaviti na kosi da deluje – tretmana koji neguje, a ne otežava kosu.
Gliss već 50 godina nudi inovativna rešenja za negu čak i najzahtevnije kose, ovog proleća će prvi put ponuditi dva nova revolucionarna rešenja za tanku i oštećenu kosu – koja će svim ženama pomoći da imaju kosu koja izgleda neverovatno zdravo. Dostupno u okviru nove Ultimate Volume i najpopularnije Ultimate Repair linije Gliss proizvoda.

 

Povezana vest:  Pazite, Kelti dolaze! - Festival očaravajuće irske kulture u Beogradu

{vsig}GLISS_ULTIMATE{/vsig}