Perwoll_Brilliant_Black

Perwoll_Brilliant_ColorNovi Perwoll Brilliant, brilijantna rešenja za odeću od Perwolla
Bez obzira da li je reč o omiljenim farmerkama ili haljini za izlazak, niko ne voli kada odeća izbledi u pranju. Zahvaljujući novoj, poboljšanoj liniji Perwoll-ovih detergenata, omiljena odeća može da izgleda brilijantno duže vreme. Henkelov Perwoll Brilliant asortiman, zahvaljujući specijalnoj formuli, tretira odeću bez obzira da li je obojena, crna ili bela, tako da nakon pranja izgleda kao nova.
Najnoviji Perwoll može da se pohvali poboljšanom formulom koja je specijalno dizajnirana za moderne i brilijantne boje. Novi Perwoll Brilliant nežno čisti odeću, dok substanca za sprečavanje prenosa boja u detergentu hvata sve čestice boja koje se oslobađaju tokom procesa pranja i sprečava lepljenje čestica na druge boje u veš mašini, naglašavajući tako brilijantnost obojene, crne ili bele odeće.
Dokazani obnavljajući efekat Perwoll-a, ne samo da štiti boje da ne izblede ili posive, već uklanja i sva sivkasta vlakna koja odeći daju iznošen izgled. Stoga će sva omiljena odeća – od male crne haljinice do bele košulje – izgledati baš kao nova posle svakog pranja.
Novi, unapređeni detergent Perwoll Brilliant je najnoviji Henkelov proizvod iz Perwoll linije, koja se uz svoj asortiman proizvoda za sve prilike već godinama brine o najfinijim materijalima. Nova linija Perwoll Brilliant obuhvata:
Perwoll Brilliant Color – čineći da boje na odeći ostanu jarke kao nove, zahvaljujući specijalnom efektu obnavljanja boja;
Perwoll Brilliant Black – negujući detergent sa efektom obnavljanja boje za crnu i tamnu odeću;
Perwoll Brilliant White – brilijantni detergent sa efektom obnavljanja boje za belu odeću koja će biti kao nova nakon svakog pranja.
Nova linija Perwoll Brilliant je dostupna u prodavnicama od aprila 2012. godine u brilijantno modernom pakovanju – nudeći savršeni tretman za najmoderniju odeću.

 

Povezana vest:  Tri koraka do savršene podloge za nanošenje make - upa