LAtelier_Marija_Tarlac_(1)

Novi svetski modni trendovi u Beogradu
 
Beograd je dobio još jedno modno carstvo. Naime, sinoć je otvorena ekskluzivna fashion koncept prodavnica “L Atelier”, u Kralja Petra 67, u kojoj se mogu videti i kupiti najnoviji ulitmativni komadi garderobe, cipela, tašni i nakita.
Veliki broj uglednih ličnosti iz javnog života prestonice okupio se sinoć da iz prve ruke uz kokice i šampanjac vidi šta se nosi ovog proleća: Ivana Mišković Karić, Jelena Jovanović, Marija Tarlać, Sandra Perović, Biljana Cincarević, Marko Živić, Marta Drakulić, Ksenija Bujišić, Iva Stefanović, Filip Maksimović, Vuk Brajović i mnogi drugi.
Veliku pažnju izazvao je nakit francuskinje Aurelie Biderman, školovanog juvelira, i magistra istorije umetnosti,koja se ističe se po impresivnom talentu i neiscrpnoj mašti. Njen brend predstavlja eklektičan spoj boemštine i rocka. Ništa manje zapaženo nisu prošle ni cipele sa potpisom čuvenog Brajana Atvuda, luksuzne kreаcije koje su postale sinonim vrhunskog kvaliteta, a Brajan postao stalni miljenik trendseterki i holivudskih zvezda s A-liste, uključujući Scаrlett Johаnsson, Victoriu Beckhаm i Demi Moore.
Pripadnice lepšeg pola su se oduševile i tašnama sa potpisom Viktora i Rolfa, previše arty da bismo ih mogli svrstati samo u kategoriju modnih kreatora i previše modni da bismo ih jednostavno nazvali umetnicima, oni su spoj koji se retko sreće. Pored ovih brendova u radnji se mogu videti komadi sa potpisima Živanši, Misoni, Viktorija Bekam džins, Kamila Skovgard, Ekiupment i mnogi drugi.
{vsig}LATELIER{/vsig}

Povezana vest:  Radno vreme ugostiteljskih, zanatskih i trgovinskih objekata za novogodišnje i božićne praznike