Selection

NOVO IZ SOKO ŠTARKA!
NAJLEPŠE ZELJE SELECTION SETOVI NA POKLON
 
Soko Štark ove 2012. godine slavi veliki jubilej – 90 godina od nastanka svoje prve čokolade i tim povodom obradovaće sve ljubitelje prave čokolade brojnim novitetima!
Među njima su i Najlepše želje Selection setovi koji su upravo izašli na tržište i koji će  biti pravi znak pažnje dragim osobama tokom uskršnjih praznika.
Najleše želje Selection čine 2 elegantna poklon pakovanja, a u svakom od njih se nalaze po 3 odabrane čokolade sačinjene od najfinijih pririodnih sastojaka.
Jedan Selection set (žuti) u svom pakovanju ima 2 mlečne čokolade: sa cimetom-suvim grožđem i sa karamelizovanim bademom i jednu crnu čokoladu sa 75% kakaoa. Drugi Selection set (crni) u svom pakovanju sadrži 3 crne čokolade: crnu sa malinom, sa višnjom-keksom i crnu čokoladu sa narandžom.
Kada god poželite da posebne trenutke začinite malim znacima pažnje, Najlepše želje SELECTION setovi predstavljaju idealan izbor!
Za vreme uskršnjih praznika, u periodu od 10. do 14. aprila, uz svaki kupljeni Najlepše želje Selection set u nekom od velikih prodajnih lanaca i marketa (Roda, Merkator, Idea, Tempo, Delta Maxi, Vero… ), dobijate na poklon i mirišljavi set sa vanila štapićima, keramičkom posudom i jednom mirišljavom svećom!
Za Najlepše želje kažemo da su PRAVA čokolada zato što prolaze kroz celokupan proizvodni proces pravljenja čokoladne mase mešanjem visoko kvalitetnih sirovina kakao mase i kakako butera. Od drugih proizvoda na tržištu se razlikuju po tome što se u njih uopšte ne dodaju biljne masnoće, već se prave isključivo od čistog, visoko kvalietnog kakao butera! Najlepše želje su čokolada koja prati želju potrošača za novim ukusima, tako da danas najfiniju mlečnu čokoladu Najlepše želje imamo  sa visokim sadržajem mleka, punjenu mlečnim kremom, sa sitnim lešnikom, lešnikom i suvim grožđem (tuti fruti), celim lešnikom, nugatom, mlečnu čokoladu sa jagodom i jogurtom, sa kafom i mlečnu čokoladu sa keksom.

 

Povezana vest:  23 kafića u 23 bečke opštine