viktor_troicki_adidas

Viktor Troicki iznenadio adidas fanove
 
adidas je za sve svoje fanove organozovao žurku povodom predstavljanja novog koncepta adidas radnje u Knez Mihailovoj. Novi, savremeni  koncept monobrend radnje koji prati svetske trendove, svečano je otvorio naš poznati teniski as Viktor Troicki.
Ovu dnevnu žurku, upotpunio je nastup DJ –a i brejkdens grupe Recognize Crew, kao i veliki broj ljubitelja adidasa iz našeg javnog života, Svetislav Pešić, trener košarkaškog kluba Crvena Zvezda i Nemanja Nedović košarkaš Crvene Zvezde. Za sve posetioce adidas je pripremio iznenađenje u vidu vrednih poklona, a voditelj Luka Tešanović upoznao je prisutne sa novim konceptom radnje.
“Na moje veliko zadovoljstvo, prošle godine sam uspostavio saradnju sa brendom adidas, koji mi  od tada pruža maksimalnu podršku”- izjavio je Viktor Troicki i dodao da je lep osećaj kada jedan veliki sportski brend kao što je adidas stane iza sportiste i pomogne mu u ostvarenju ciljeva.
adidas šop u Knez Mihailovoj ulici je prva adidas radnja otvorena na Balkanu. Radnju je 2007. godine svečano otvorio trenutno najbolji teniser sveta Novak Đoković, pa je u skladu sa tim adidas rešio da nastavi ovu tradiciju i poželi Viktoru da krene ka vrhu.
Novi koncept adidas radnje u potpunosti je u skladu sa svetskim trendovima i ne razlikuje se od adidas šopova širom sveta jer verno oslikava duh adidasa koji je svuda u svetu jednak. Nova radnja ponudiće kupcima širok asortiman proizvoda iz svih adidas linija koji će zadovoljiti ukus i najzahtevnijih ljubitelja adidasa. Ponovno otvaranje radnje adidas sprovodi u saradnji sa svojim franšiznim partnerom, kompanijom Nordvik. Nordvik je kompanija koja predstavlja adidasovog najvećeg franšiznog partnera  u Srbiji. Ova kompanija poseduje još 10 franšiznih adidas brend radnji širom naše zemlje.

 

Povezana vest:  Drugo veče Fashion Selectiona u znaku autorske mode