porodicni sajam_usce 

Treći porodični sajam ispred Ušće SC od 28 do 29. aprila
 
Treći Porodični sajam pod nazivom „Najbolji prijatelj vašeg deteta“ biće organizovan od 28 do 29. aprila ispred UŠĆE Shopping Centra, od 10 do 20 časova.
Za sve roditelje i njihove mališane biće organizovane kreativne i edukativno-zabavne radionice, kvizovi, pozorišne predstave i igraonice gde će moći da se zabave, opuste i podele predivne trenutke sa najbližima. Najmlađi posetioci će svoj takmičarski duh pokazati u trkama autićima, bebi puzijadi, karaokama i izboru za „najslađe“ dete sajma  a moći se da se druže i sa maskotama, klovnovima i mađioničarima.
Cilj ovogodišnje manifestacije je, između ostalog, da se mladi parovi upoznaju sa najnovijim uslugama koje pomažu u podizanju dece i motivišu na odluku da postanu roditelji, uprkos poslovnim obavezama i nedostatku vremena koje prati savremeni način života. Na  najčešća pitanja roditelja iz različitih oblasti, odgovaraće stručnjaci iz oblasti pedijatrije i dečje psihologije.
Turistička organizacija Beograda će tokom trajanja Porodičnog sajma organizovati nekoliko predavanja o turističkim atrakcijama u Beogradu za najmlađe, kao i anketu šta se najviše deci dopada u Beogradu, dok će uz podršku Sekretarijata za dečju zaštitu i opštine Novi Beograd, na sajmu biti predstavljeni i pojedini beogradski vrtići i mališani koji ih pohađaju.
Organizator manifestacije je agencija NEW LOOK PLUS, uz podršku UŠĆE Shopping Centra, Turističke organizacije Beograda, Sekretarijata za dečju zaštitu i opštine Novi Beograd.
Dođite i pridružite nam se na Porodičnom sajmu da se zajedno zabavimo.

 

Povezana vest:  Za Vilijama i Kejt novinari da se lepo obuku