2_BG_forum_zdrave_trudnoce_32

Treći beogradski forum o zdravoj trudnoći FIT I ZDRAVA MAMA u četvrtak 26. aprila

Treći beogradski forum o zdravoj trudnoći FIT I ZDRAVA MAMA održavaće se u četvrtak 26. aprila 2012. u konferencijskoj sali hotela ZIRA od 18-21h.
Ponovo će biti reči govoriti o psihofizičkoj pripremi za porođaj, ishrani tokom trudnoće, nezi bebe, pripremi roditelja za susret sa bebom, dojenju i ishrani bebe, a psihološka radionica će se baviti pripremom oba roditelja za susret sa bebom. Poturdile smo se da ovoga puta prilagodimo sve radionice i očevima kako bi oba roditeljamogla da podele pouzdane informacije. Među predavačima će biti:

Dušica Dišić – babica, sertifikovani edukator psihofizičke pripreme i prenatal pilatesa i joge

Povezana vest:  Katarina Vučetić i Marina Kotevski savetovale kupce u Reebok radnji!

Prim. dr Aleksandra Mladenović – specijalista ginekologije i akušerstva

Dr Jasna Đorović – specijalista pedijatrije

Mia Popić – psiholog

Prim. dr Branka Konstantinović Birovljev – specijalista ishrane

Dr Slavica Simić – ispred projekta Banka humanog mleka.

U pauzi između radionica predstavićemo modnu reviju odeće za trudnice Mame Magazin; učesnice će se upoznati i sa novom kolekcijom Chicco bebi programa, kao i sa maramama za nošenje beba Hug-bug.
Paralelno sa radionicama,  skupljaće se donacije u vidu bebi odeće, pelena i opreme koje će zatim biti prosleđene beogradskim porodilištima. Tokom prošlog izdanja Foruma „Fit i zdrava mama“ u novembru 2011. godine, započele smo humanitarnu akciju i prikupile smo 20 paketa odeće i 30 komada igračaka i bebi opreme koje smo predale gradonačelniku grada Bora 8. decembra 2011, a taj grad smo izabralale kao opštinu koja ima najviše nezaposlenih lica na teritoriji Srbije.
Namera je da ovoga puta prikupljenu opremu doniramo beogradskim porodilištima, a ritam održavanja Foruma – dvaput godišnje – prerašće u stalnu gradsku aktivnost u borbi za podizanje nataliteta.

Povezana vest:  DRUŽENJE U UŠĆU: Nacrtajte Aladina i osvojite ulaznice