kids_fashion_weekend_05

Svečano otvaranje Kids Fashion Weekenda 05 sutra u Delta Cityju
 
Modna manifestacija za decu i tinejdžere, pod nazivom Kid’s Fashion Weekend 05 održaće se od 27. do 29. aprila 2012. godine u Delta Cityju Beograd. Uz podršku Skupštine grada Beograda i Delta Cityja, ovu jedinstvenu manifestaciju, peti put po redu, organizuje Afirmativni Centar.
Okupljajući najpoznatije dečje brendove na domaćem tržištu Kid’s Fashion Weekend predstavlja tradicionalnu beogradsku manifestaciju kakvu imaju sve svetske metropole.
Na svečanom otvaranju prolećnog vikenda mode za decu i tinejdžere, u petak 27. aprila od 18 časova, nastupiće Muzička radionica Mari Mari, koja će svojim veselim repertoarom dečijih pesama na najlepši način započeti vikend tokom kojeg će  Delta City biti centar najzabavnijeg programa za decu i tinejdžere u gradu.
Na Kid’s Fashion Weekend-u 05 učestvovaće mnogi renomirani brendovi, medju kojima su Idexe, Aldo, Mango, Moj kroj, Ninia, Monsoon, Beba kids, Hello Kitty  koji će na revijama prolećnog vikenda mode za decu i tinejdžere predstaviti najnovije modne trendove za predstojeću sezonu. Tokom trajanja same manifestacije pored mnogobrojnih revija na velikoj sceni, program prolećnog Kid’s Fashion Weekend-a biće obogaćen i raznovrsnim pratećim sadržajima, animacijama, muzičkim programom i promocijama dečjih knjiga.
Drugog dana prolećnog vikenda mode, od 13 časova, održaće se i izbor za najlepše stilizovanog dečaka i devojčicu, za uzrast od 0 do 4 godine- ”The Best Baby Styling”, kao i “The Best Mama Styling” – izbor za najlepše stilizovanu mamu Kids Fashion Weekend-a, koji okupljaju veliki broj takmičara. Svi zainteresovani mogu da se prijave na samom dešavanju. Uz vredne nagrade i puno zabave na bini, ovaj deo programa tradicionalno je jedan od najlepših momenata  manifestacije.
Deo programa na prolećnom Kids Fashion Weekend-u biće posvećen tinejdžerima. U nedelju, 29. aprila, od 17 časova kroz javni čas Sephora šminkera i revijom frizura za matursko veče, održaće se performans manekena Afirmativnog centra na sceni i poznatih ličnosti koje će kroz predloge stajlinga tinejdžera za malu maturu zatvoriti ovaj deo programa kroz mini reviju. Kozmetička kuća Sephora obezbedila je poklon paketiće za novinare.
Uz mnogo zabave i dobrog raspoloženja upoznaćete se sa najnovijim trendovima iz sveta dečije mode i uživati u bogatom pratećem programu prolećnog Kids Fashion Weekend-a 05!

 

Povezana vest:  PLAZMA – NAJOMILJENIJI BREND U SRBIJI