Coca_-_Cola_donosi_radost

U susret Evropskom prvenstvu u fudbalu, nesvakidašnji Coca-Cola karavan će tokom maja i juna obradovati građane širom Srbije

Coca-Cola „Kamion radosti“ koji je obišao mnoge zemlje sveta povodom predstojećeg Evropskog fudbalskog prvenstva EURO 2012, stigao je i u Srbiju. U Beogradu je započeo svoje putovanje, tokom koga će u naredna dva meseca obići 21 grad u Srbiji i obradovati sve ljubitelje fudbala i ovog čuvenog napitka.

Povezana vest:  Otvaranje Uskršnjeg bazara rukotvorina pod pokroviteljstvom Fondacije Princeze Katarine

Na popularnim beogradskim izletištima Košutnjak i Avala, ovaj originalni kamion predstavljao je pravu atrakciju upotpunivši praznični duh proslave 1. maja. Izletnici su okušavali svoju sreću pritiskom na specijalno dugme, a Coca-Cola „Kamion radosti“ ih je nagrađivao napicima i zanimljivim poklonima kao što su majce, kape, fudbalske lopte, skejtbord, naočare za sunce, frizbi – koji su idealni za predstojeće letnje dane koji se provode u prirodi.

Povezana vest:  Najpoznatiji na svetu, JAMATO BUBNJARI, dolaze u Beograd!

Fudbalska_groznice_je_pocela_uz_Kamion_radosti

„Kamion radosti“ će tokom maja i juna obići i sledeće gradove: Novi Sad, Staru Pazovu, Suboticu, Zrenjanin, Pančevo, Smederevo, Kragujevac, Zaječar, Jagodinu, Paraćin, Ćupriju, Niš, Leskovac, Kruševac, Kraljevo, Čačak, Valjevo, Šabac, Loznicu i Novi Pazar.

Ovo je samo jedna od akcija kojom će kompanija Coca-Cola doprineti širenju „fudbalske groznice“ i podeliti radost i osveženje, kao sponzor EURO 2012.

Povezana vest:  Embrace your baby - Ergobaby Embrace nosiljka