Marijana_Mateus_i_Vlada_Stanojevic

Marijana Mateus zvezda humanitarnog ponedeljka u klubu Mr Stefan Braun
 
Ponedeljak uveče u klubu Mr. Stefan Braun rezervisan je za humanitarno druženje sa poznatim ličnostima, a ove nedelje zvezda večeri je bila poznata modna dizajnerka i spisateljica Marijana Mateus, koja se rado odazvala pozivu da pomognu u sakupljanju dobrovoljnih priloga za najugroženije.
Poznata kreatorka je šarmirala brojne goste kluba i pozvala ih da podrže ovu humanitarnu akciju, i doniraju novac  za fond za pomoć slepim i slabovidim osobama, namenjen za osnivanje „Kuće Svetlosti“, prvog rehabillaticionog centra za pomoć sleporođenoj deci. Marijana Mateus je u humanitarne svrhe poklonila i nekoliko bočica svog novog parfema „Orijental“, prvog parfema sa svojim potpisom koji je nedavno promovisala. Na organizovanoj humanitarnoj licitaciji parfemi „Orijental“ su se odlično prodavali, a brojni gosti kluba su se nadmetali i u licitaciji potpisanog dresa  poznatog  rukometaša Vlade Mandića. U šanku Marijani su  se pridružili i Teodora Baković, mlada zvezda „City Recordsa“, Marko Miljković sa devojkom Deom Tošić, dok su za dobru atmosferu u klubu, kao i obično, bili su zaduženi TV lica Marina Kotevski i Vlada Stanojević.
Institucija dobre zabave, klub Mr Stefan Braun, nastaviće da organizuje humanitarne akcije, dok za kraj zimske sezone pripremaju brojna iznenađenja.

 

Povezana vest:  „Mikser tango festival" od 14. do 16. februara