Pobednici_stenci_(2) 

ODRŽANA REVIJA PASA SVIH RASA U DELTA CITYJU
 
Revija pasa svih rasa održana je danas u šoping molu  Delta Cityja, gde se okupio veliki broj Beograđana kako bi pokazali svoje verne prijatelje, koji su imali priliku da nastupe u nekoliko takmičarskih kategorija. Veliki broj prijavljenih pasa takmičio se u četiri kategorije – štenci (do 15 meseci), odrasli (od 15 meseci do 7 godina), mešanci i zabavna kategorija (najšarmantniji pas, najsličniji pas i gazda, najlajaviji pas, najveseliji pas, najpseći pogled, najtršaviji rep, najneposlušniji pas, pas sa posebnim talentom).
U kategoriji štenaca (do 15 meseci starosti), pobedio je Bono, rase bigl, vlasnika Nikole Simića dok je na reviji odraslih pasa (od 15 meseci do 7 godina), pobedio pit bul Taki, vlasnika Nemanje Mučibabića. U kategoriji mešanaca, prvo mesto osvojio je ljubimac Julijane Milić Pavlović po imenu Maki.
Posebno intersantno bilo je takmičenje u zabavnoj kategoriji. Za najlajavijeg psa, proglašen je nemački špic Meda, vlasnice Milice Radenković, dok je u kategoriji najneposlušnijeg psa pobedu odneo pit bul Kia, vlasnika Vojislava Mitkovića. Prvo mesto u kategoriji psa sa natršavijim repom, podelili su bišon Lola i tibetanski mastif Loki. Za najšarmantnijeg psa i gazdu, proglašeni su Nataša Ilić I njena patuljasta pudlica Marli. Pas koji se istakao svojim talentom je mešanka Vaska, a za psa sa najpsećim pogledom proglašena je Tea, rase samojed. U kategoriji „Maza i Lunja“, pobedu je odneo par mešanaca – Višnja i Bora, vlasnice Jelene Dimitrijević, dok su za najsličnijeg psa i gazdu proglašeni ruski terijer Maša i njen gazda Milojko Bjelanović.
Najbolji su svojim kategorijama, dobili su vredne Natural Trainer nagrade.

 

Povezana vest:  Od ego-centričnoj ka eko-centričnoj arhitekturi: Šesti međunarodni kongres “Održiva arhitektura – energetska efikasnost”