Vampire_Diaries_S2_001

Vampiri dominiraju u trci za Teen Choice Awards
 
Dodela godišnjih Teen Choice Awards održaće se 22. jula, a najviše nominacija ima mega popularna serija ‘Vampirski dnevnici’ s prelepom Ninom Dobrev, mladom kanadskom glumicom bugarskih korena.
Ta serija, čija je treća sezona nedavno završila, nominovana je u čak šest kategorija.
‘Vampirski dnevnici’ su u trci za najbolju ‘fantasy’ TV seriju, a Ian Somerhalder, Paul Wesley, Nina Dobrev i Kat Graham nominovani su u kategorijama najboljih glumaca i glumica.
Zgodni Ian, koji u seriji glumi Damona, jedan je od kandidata za osvajanje titule Male Hottie, koja se dodeljuje najzgodnijem glumcu.
Inače, Nina Dobrev je otkrila da će u novoj sezoni biti zanimljivih zapleta zbog velikih promena kojima će biti izložen njen lik.
-Elena postaje sasvim drugačija, što se neće nimalo svideti njenoj prijateljici Bonnie Bennett. Njihov odnos će biti zategnut. Njena najbolja prijateljica, osoba u čiju je odbranu uvek stajala, ujedno je osoba protiv koje se stalno bori. Verujem da će to biti vrlo zanimljivo fanovima – otkrila je Nina za US Weekly.
Pet nominacija za Teen Choice Awards 2012 imaju i Justin Bieber i ‘American Idol’, a po četiri – ‘Osvetnici’, Taylor Swift, Pitbull, ‘What to Expect When You’re Expecting’ i ‘Tračara’. Ove su godine uvedene i nove kategorije, Choice Book i Choice Electronic Dance Music.
O nagradama odlučuju fanovi u dobi od 13 do 19 godina, a svoje glasove mogu dati na stranici www.teenchoiceawards.com.
Zanimljivo je da je apsolutna rekorderka tih nagrada, koje se dele od 1999. godine, Miley Cyrus sa 35 nominacija i 12 osvojenih Teen Choice Awards.
Prošle je godine najviše nagrada dobila Taylor Swift, najdraža serija tinejdžerima je bila ‘Tračara’, a nagradili su i zvezdu serije, Blake Lively, kao najbolju televizijsku glumicu.

 

Povezana vest:  Evo šta jede dijetetičarka kad ne sprema obroke