Lisca_selection4

Kupaći kostimi Lisca 2012 – razigranost sunca i mora
 
Kako na plažu? U modnim kupaćim kostimima, koji potpuno  odgovaraju našim oblinama, i opremljeni su sa pravom kombinacijom praktičnih modnih dodataka – parea ili tunika,  saveznikom u prikrivanju sitnih nedostataka, velikim torbama, koje skrivaju mnoštvo neophodnih sitnica i u udobnim papučama, koje su bojom usklađene sa  kupaćim kostimom koji nosimo.
Liscina kolekcija kupaćih kostima za leto 2012 donosi brojne zavodljive dodatke, koji će naznačiti privlačnost živahnih boja  trendi kupaćih  za sve prilike i sve stilove. Moda je ovaj put blagonaklona prema oblinama pa pored modernih trouglastih i bando grudnjaka među glavne modne hitove leta uvrštava se i tankini, koji se u nekoliko poteza pretvara u mini haljinicu i bando grudnjak sa mikro-mini suknjicom na gaćicama.
Kupaći kostimi Lisca  za leto 2012 donose tople narandžasto braon kombinacije zalazećeg sunca, osvežavajuće tirkizno zelene nijanse kao i  smirujuću plavu boju mora. Etno motivi u svežim tropskim nijansama biće must have za one koje i na plaži moraju imati dekolte koji oduzima dah, jer se u ovoj kombinaciji može kupiti i Wow push-up grudnjak, koji će se za to pobrinuti.
Razigranost  boja i ženstveni modeli kupaćih kostima Lisca  za leto 2012.  oduševiće čudesnim grudnjacima, korektivnim modelima za nežno oblikovanje linije i brojnim modnim dodacima bez kojih odlazak na plažu gotovo da više nije moguć.

 

Povezana vest:  Predstavljamo Hervé Léger Femme i Hervé Léger Homme parfeme ekskluzivno za Avon