Nenad_Radujevic_i_modeli_sa_naslovnim_stranama_svih_izdanja

Promocija jubilarnog desetog broja magazina Faar
 
Sinoć je u jednoj od najlepših zgrada u Beogradu, u zgradi bivšeg Geozavoda u Karađorđevoj ulici predstavljen jubilarni deseti broj prvog fashion & art magazina Faar! Modni studio Click, izdavač ovog specifičnog magazina, u saradnji sa Mikser festivalom organizovao je promociju u neobičnom terminu, tačno u ponoć, što je izgleda naišlo na veliko odobravanje poštovalaca prave umetnosti koji su u velikom broju prisustvovali događaju.
Deseti broj magazina FAAR je urađen u duhu njegovog malog jubileja – petog rođendana. Za tu priliku okupljeni su svi dosadašnji urednici koji su svako na sebi svojstven način uredili deo magazina u skladu sa temom koju su obrađivli u svojim
izdanjima, ali ovoga puta u skladu sa današnjim okruženjem i novim izazovima. Na taj način u FAAR-u 010 uz FASHION&ARTopet provejavaju igra (PLAY), FAKE, DIGITALNA ANARHIJA, FACELESS, bavi se i nekim novim idejama (IDEAS), uz pokušaj bojenja naše budućnosti (PAINTING THE FUTURE), ali se bavi i nezaboravnim retro stilovima (TITO POP ICON)… dok su brojni CLICK PEOPLE i ovoga nezaobilazni u realizaciji tog atraktivnog sadržaja.
Dok su vodeće manekenke modnog studija Click prošetale u garderobi koja je stilizovana u skladu sa svakom od tema prethodnih brojeva, prisutnima su se obratili Nenad Radujević glavni i odgovorni urednik, zatim urednici drugog i sedmog Faar-a, Gorčin Stojanović i Duška Jovanić, proslavljeni grafički dizajner koji je ad magazina, Slavimir Stojanović, kao i poznati fotograf Miša obradović čiji editorijali su jedni od najzastupljenijih u svim dosadašnjim izdanjima.
FAAR je uveo mnoge novine u našu izdavačku scenu. Kao prvi sezonski fashion & art magazin on je omogućio mnogim dizajnerima, novinarima, fotografima i umetnicima da dođu do kvalitetne prezentacije svog rada i dao im potpunu slobodu u njihovom umetničkom izrazu, što ima posebnu vrednost u ovoj eri ogromne komercijalizacije svih segmenata našeg života. Značaj koji ova publikacija ima u kulturnim i umetničkim krugovima je prepoznat i priznat tako da je izdavač dobio poziv da zvanično predstavi Faar u okviru projekta RADAR u Mariboru, ovogodišnjoj evropskoj prestonici kulture! After party organiyovan je novotvorenom klubu Krug, a pored već pomenutih promociji su prisustvovale i brojne druge ličnosti iz javnog života: Bata Spasojević, Maja Uzelac, Darko Kostić, Lena Bogdanović, Ašok Murti, Srđan Šaper, Tamara Radivojević,
Boško Jakovljević, Ivana Bajić, Luna Lu…

 

Povezana vest:  LEVI'S & MICKEY MOUSE saradnja kao rođendanski poklon