Dragan_Zivanovic_i_Branislav_Stojanovic
Kompanija Bambi-Banat donirala Osnovnu školu „Dositej Obradović“

Kompanija Bambi-Banat donirala je računare učenicima Osnovne škole „Dositej Obradović“ u Požarevcu. Šest računara našlo je svoje mesto u učionici za računarstvo i informatiku kako bi što više mališana brže i lakše savladalo osnove rada na računaru. Osim računara, Bambi-Banat je mališane obradovao i slatkim poklon-paketićima.
„Kao kompanija sa visokorazvijenom svešću o stanju u domaćem školstvu, svim poteškoćama i različitim potrebama koje obrazovne institucije imaju za opremom, posebno računarima, Bambi-Banat se odlučio na ovaj korak. Na ovaj način želimo da pomognemo deci iz osnovne škole Dositej Obradović i da olakšamo njihovo dalje usavršavanje na polju informatike. Veliko je zadovoljstvo učiniti dobro delo posebno kad se radi o deci školskog uzrasta i njihovom daljem napredovanju i obrazovanju. Ova donacija još jedna je u nizu aktivnosti koje kompanija sprovodi u okviru svog društveno-odgovornog poslovanja, a verujem da će ih ubuduće biti još više“, izjavio je Dragan Živanović, direktor proizvodnje Koncerna Bambi-Banat.
„Zahvaljujemo se kompaniji „Bambi-Banat“ na donaciji računara. Računari će biti upotrebljeni u nastavnom procesu odeljenja dece sa posebnim potrebama“ izjavio je Branislav Stojanović, direktor Osnovne škole „Dositej Obradović“.
Da podsetimo, kompanija Bambi-Banata dugi niz godina kroz različite aktivnosti i projekte pomaže zajednicu u kojoj posluje, od donacija opreme Institutu za endokrinologiju, dijabetes i bolesti metabolizma Kliničkog centra Srbije, preko donacije Univerzitetskoj dečjoj klinici u Tiršovoj i Domovima zdravlja u Požarevcu i Vršcu do donacije računara.

Povezana vest:  Retrospektivnom revijom otvoren jubilarni 40. Belgrade Fashion Week