dani_vina-dc
,,Dani vina’’ u Delta Cityju od 8. do 10. juna

Pero Art Centar u saradnji sa Delta Cityjem organizuje ,,Dane vina’’,koji će se održati od 8. do 10. juna u glavnom holu. Ova kulturno-prodajna manifestacija ima za cilj da okupi najkvalitetnije male vinarije i promoviše vinsku kulturu Srbije.
Ovaj festival okupiće  kako  manje porodične vinarije i tradicionalne podrume vina. Posetioci će imati priliku da degustiraju raznovrsna vina u elegantnom ambijentu Delta City-ja, ukrašenom posebno za ovu priliku  vinskim buradima Drvene Bajke, Radoša Miletića.
Ljubitelji vina će moći da razgovaraju sa prozivođačima i vinarima, a takođe će biti u prilici da se upoznaju sa procesom proizvodnje vina. Među izlagačima će se naći  renomirani podrumi vina ,,Podrum Dajić’’, ,,Podrum Braća Rajković’’, ,,Mačkov podrum’’, ali i mnogobrojne vinarije kao što su  ,, Kovačević’’,  ,, Borojević’’, ,,Vinum’’, ,,Kuća vina’’, ,, Pusula’’, ,, Vrbica’’ kao i mnogi drugi. Ovaj festival se izdvaja od klasičnih sajmova i salona, jer će dočarati vinsku kulturu na drugačiji način.  Pozivamo vas da uživate u ukusima božanskog pića kao i promociji knjige,,Vina Srbije’’ novinara, scenariste i izdavača  Slavomira Vojinovića.

Povezana vest:  ODRŽAN HUMANITARNI TURNIR „IGRAJ SRCEM“ (FOTO)