RADNI_PLAKAT

RETRO CHIC MODNI BAZAR @ GALERIJA EUROCENTAR, 14-16.juna

Udruženje „Retro Chic“ vas poziva da posetite petu po redu, modnu i umetničku manifestaciju – Retro Chic Letnji MODNI BAZAR koja će se održati u Beogradu, u  Galeriji Eurocentar, ul. Makedonska 30 od 14-16.6.2012., posvećenu letnjoj sezoni koja nam predstoji sa najsvežijim kolekcijama unikatne garderobe, nakita, modnih detalja i upotrebnih predmeta za kuću koje su za vas pripremili mladi domaći dizajneri.

Na trodnevnom programu bazara biće predstavljena široka ponuda unikata za sve one dame i gospodu koji vole, neguju i cene jedinstven i originalni stil. Ovom prilikom svoje radove i kreativno, zanatsko umeće predstaviće široj publici, pored modnih dizajnera i dizajnera nakita, modnih detalja i obuće, i profesionalni šminkeri i frizeri, modni, frizerski i kozmetički studiji i saloni, radionice prirodne kozmetike, modni fotografi i stilisti.

Povezana vest:  Dobre masti neophodne u ishrani

Posebnu ponudu izneće i beogradske vintage radnje, kao i privatni vlasnici originalnih, autentičnih komada iz perioda od 20-ih do 80-ih g. 20. veka, kao što su garderoba, nakit, modni detalji, ploče i sl. retki, a vredni predmeti.

Deo bazara namenjen je i dizajnerima upotrebnih i dekorativnih predmeta za kuću izrađenih najrazličitijim tehnikama, originalnog stila.

Značajni deo ponude na svim našim bazarima predstavlja UMETNOST RECIKLAŽE koja je zastupljena u kreativnom radu više dizajnera.

Povezana vest:  Princ Aleksandar Karađorđević: Srpski narod je ostao bez duhovnog vođe

Ovaj događaj će okupiti oko pedeset mladih kreativnih ljudi iz cele Srbije.

Prvo veče, na programu vas očekuje modna revija aktuelnih modela mladih domaćih dizajnera, sa početkom od 19:00, drugog i trećeg dana INTERAKTIVNI DIZAJN NAKITA – RADIONICE, gde će autori dizajnirati i izrađivati nakit na licu mesta u dogovoru sa kupcima.

IDEALNA PRILIKA DA PRIKAŽETE SVOJU KREATIVNOST!!!:)

Povezana vest:  Istorija fatalnih žena

Dobrodošli!!!

Radno vreme bazara:

ČETVRTAK, 14.6. 12-20h

PETAK, 15.6. 12-20h

SUBOTA, 16.6. 12-20h

TEHNIČKA PODRŠKA:

DJ Lucky – muzički program

Modna Agencija „Orea“ – Novi Sad

Nina Ćalić – make up design

Frizerski studio „Hairlovers“

Vesna Stojković – Vesna Svesna – photographer –

Galerija EUROCENTAR

BEOGRAD – Makedonska 30 (u pasažu, ulaz iz Makedonske 30 i Dečanske 3)