Ella_sa_maskotom_Tenfom

Retro sportsko – muzički spektakl u Zagrebu
 
Na Zagrebačkoj ŠRC Šalata ove će se subote 16. juna održati sportsko-muzički RETRO spektakl „ŠALATA ZAGREB RETRO OPEN 2012.“ s početkom od 9 sati. Udruga mladih Teniski Fakat – TENFA organizira retro turnir u tenisu na zemljanim terenima TK Medveščak (ŠRC Šalata). Posebnost ovog turnira je da svi učesnici takmičarskog dela turnira moraju biti obučeni u stilu ’70-ih i ‘80-ih godina prošlog veka.
Uz takmičarski deo turnira, posetioce očekuje i bogat zabavni program. Ella Dvornik puštanjem ploča pridružiti će se službenom party-u Disko Š(a)latanje do daljnjeg na kojem nastupaju i već najavljivani ELVIS i DJ DAVID HASSELHOFF (Dirty Dancing-Močvara).
Na ovom nesvakidašnjem sportskom događaju takmičari muškog i ženskog dela turnira mogu osvojiti originalno retro prevozno sredstvo, te celi komplet originalnih must-have retro nagrada. Nakon sportskog dela programa održaće se i battle u stenjanju, po prvi puta na našim prostorima. To je samo još jedan razlog za povratak u neodoljive godine prošlog veka, neka davna i srećnija vremena.
Subotnji spektakl na Šalati ima i edukativnu ulogu za koju se pobrinuo prijatelj i ljubitelj tenisa te Udruge Tenfa, fudbalski virtuoz Zvonimir Boban. Naime, kao dugogodišnji teniski kolekcionar koji je, oduševljen idejom o turniru, ustupio je raritetne primerke od kojih su neki stariji i više od 100 godina. Tako je nastao RETRO MUZEJ ZVONE BOBANA vredan pažnje svakog fana belog sporta. Na retro turniru svoje teniske veštine pokazaće i ljubiteljica sporta Zlata Muck koja će snage odmeriti s jednim sretnim slušateljem Anetne Zagreb, te veterani TK Medveščak i mnoge druge face koje rijetko možete vidjeti u ovako neobičnom izdanju.

 

Povezana vest:  Kokteli po meri dama