VICHY_Nutri_extra

NUTRIextra – izvanredno ulje za suvu kožu!
 
U liniji proizvoda za negu tela NUTRIextra sada je dostupan nov, jedinstven proizvod, koji spaja užitak suvog ulja i osećaj prijatnosti pri nezi kože – NUTRIextra izvanredno ulje. Izuzetna nega i užitak za lice, telo i kosu uhvaćeni su u formuli NUTRIextra izvanrednog ulja bez silikona, obogaćenog sa devet ulja prirodnog porekla.
Korišćenje ulja postaje sve popularniji ritual lepote brojnih žena, jer im daje jedinstven senzualan baršunasti osećaj na površini kože. Za Laboratorije Vichy bio je izazov da oblikuje ulje koje bi bilo ranljivo, koje bi kožu dubinski dodatno hranilo, a istovremeno je ne bi mastilo. Sastojci ulja pažljivo su odabrani, kako bi proizvod bio podesan čak i za osetljivu kožu.
 
9 plemenitih i izuzetno laganih prirodnih ulja:
Ulje iz koštica marakuje: hranljivo i umirujuće
Ulje korijandera: za lakši nanos
Ekstrakt crne ribizle: hranljivi antioksidant
Ulje iz koštica kajsije: hranljivo i hidratantno
Ulje iz zrna pirinča: antioksidant koji omekšava kožu
Ulje makadamije: smiruje
Ulje divlje ruže: za mekoću kože
Ulje jojobe: hidratantno
Ulje suncokreta: kožu omekšava i hrani
 
NUTRIextra izvanredno ulje ne masti kožu, dubinski je hrani i podesno je čak i za osetljivu kožu. Odlikuju ga 9 ulja prirodnog porekla koja proizvodu daju privlačan i senzualan miris. Bez parabena, silikona, bez boja i testirano na osetljivoj koži, kao i na kosi, od normalne do suve – pod dermatološkim nadzorom.
Promotivna cena novog proizvoda NUTRIEXTRA IZVANREDNO ULJE je 2482 DIN.
 
U želji da nega kože postane ritual lepote, stručnjaci Laboratorija Vichy razvili su liniju NUTRIextra, koja uključuje sledeće proizvode:
NUTRIextra GEL ZA TUŠIRANJE
NUTRIextra PILING za mekšu kožu
NUTRIextra LOSION za kožu, od normalne do suve
NUTRIextra HRANLJIVA KREMA za kožu, od suve do veoma suve
NUTRIextra HRANLJIVA NEGA za telo
NUTRIextra KREMA ZA RUKE
Celokupna linija proizvoda NUTRIextra testirana je na osetljivoj koži pod dermatološkim nadzorom. Proizvodi su hipoalergeni i bez parabena.

 

Povezana vest:  VICHY CAPITAL SOLEIL - novi nevidljivi hidratantni sprej