Zona_Zdravlja

Zona zdravlja na Srebrnom jezeru
 
Silver lake resort na Srebrnom jezeru u svoju široku ponudi sadržaja za odmor, rekreaciju i zabavu od danas svojim posetiocima nudi i novi Fitness & Welness centar „Zona zdravlja Dr Feelgood“ u čijem se sklopu nalaze sala za fitnes, teretana, saune, masaže i ambulanta za kontrolu zdravlja i pružanje saveta posetiocima. U novoj oazi zdravlja koja se nalazi na jednom od naših najlepših jezera, korisnici će na raspolaganju imati i stručnu pomoć tima koji predvodi jedan od najpoznatijih boraca za zdrav život u Srbiji, Saša Plećević, poznatiji kao Dr Filgud.
U okviru Silver lake resorta povodom početka saradnje sa Dr Feelgood-om i otvaranja novog Fitness & Welness centra u Danubia Park hotelu priređena je u petak uveče veliku žurku na otvorenim bazenima Aqua Club Silver Lake gde su ugledni gosti imali prilike da se uz dobru zabavu uvere u sve pogodnosti koje ovaj kompleks nudi svojim posetiocima.
zurka_na_bazenu 
“Srebrno jezero je, sa svim sadržajima koje smo do sada uradili i divnom priprodom, odlično mesto za odmor i uživanje. Naše najveće zadovoljstvo je činjenica da nam se naši posetioci iznova vraćaju i po nekoliko puta godišnje. Upravo otvaranjem Fitness & Welness centra „Zona zdravlja Dr Feelgood“ želimo da našu ponudu još obogatimo i na taj način omogućimo svima koji dođu u Danubia Park hotel da uz odmor, rekreaciju i pod nadzorom najboljih stručnjaka povedu računa i o svom zdravlju” – izjavio je prilikom otvaranja novog Fitness & Welness centra Milan Slavinski iz Silver lake resorta.
Dr Feelgood je ovom prilikom rekao: “Početi sa zdravim načinom ishrane i života za mnoge nije lako. Ipak, kada se jednom odlučote da se posvetite sebi, rezultati i pre svega dobar osećaj čine da zdrav život postane svakodnevica koje se neće lako odreći. Moj tim i ja smo prepoznali sjajan potencijal ovog predivnog mesta u kojem želimo da edukujemo ljude, ali i učinimo njihov odmor prekretnicom u daljem životu.”
Okruženo atraktivnim istorijskim i kulturnim lokalitetima kao što su Gvozdena vrata, Viminacijum, arheološko nalazište Lepenski vir i Golubačka tvrđava, ovo prelepo mesto još od 1971 godine uživa reputaciju dragulja kontinentalnog turizma Srbije. Srebrno jezero odnedavno obogaćeno ponudama Silver lake resorta pored novog Fitness & Welness centra svojim posetiocima nudi i komfor „Danubia Park Garni“ hotela, otvorene bazene, veliki akva-park koji zauzima površinu od 2.500 kvadratnih metara, teniske terene, ali i plovidbu velikim turističkim brodom „Silver star“ kapaciteta do 380 putnika kojim je moguće obići pojedine kulturno-istorijske lokalitete ovog kraja.

 

Povezana vest:  PRVI VICHY IDEALIZATOR KOŽE KOJI JE U STANJU DA ODGOVORI NA VAŠE ŽIVOTNE IZAZOVE