Palette_C10

Nove najsvetlije plave boje za kosu od Palette
 
Poznata je izreka da se plavuše više zabavljaju. Zahvaljujući Palette intenzivnoj boji za kosu sa novim najsvetlijim nijansama, plavušama je sada omogućeno da se zabavljaju još više. Uz izbor od tri superiorne nove svetloplave nijanse koje posvetljuju kosu za dva do šest tonova,  kosa blista intenzivnom svetloplavom bojom i ima neverovatan sjaj sa efektom ogledala.
Palette linija intenzivnih boja za kosu Lightest Blondes od Schwartzkopfa & Henkela neguje kosu, istovremeno je posvetljujući. Sa formulom obogaćenom matičnim mlečom, životnim eliksirom matice pčela, Palette hranljiva formula prolazi duboko u srž vlasi i stvara zaštitni sloj koji štiti visokoefikasne pigmente boje. Matični mleč je od davnina cenjen zbog svojih svojstava, ali i zbog hranljivih prirodnih minerala, vitamina, lipida i proteina koje sadrži. Oslanjajući se na vekovnu tradiciju zdravlja i stručnosti u oblasti lepote, matični mleč je postao jedan od prestižnih i visokokvalitetnih sastojaka koji obezbeđuju izuzetnu negu kose.
Palette boje za kosu iz linije Najsvetlije plave, koje posvetljuju kosu za dva do šest tonova, u pakovanju modernog dizajna, donose tri blistave nijanse – super svetloplavu, ledeno svetloplavu i artičko srebrno-plavu, nudeći intenzivnu boju za kosu, izuzetnog sjaja, pouzdano pokrivajući sede, a bez oštećenja kose.
Najnoviji dodatak Palette asortimanu intenzivnih boja za kosu od 22 očaravajućih nijansi, dostupna je u prodajnim objektima od marta 2012. godine, po pristupačnoj ceni.

 

Povezana vest:  Mišel Obama drugi put na naslovnici "Voga"