USCE Open Air, Zeljko Vasic

UŠĆE OPEN AIR ZA NEZABORAVAN PROVOD TOKOM LETA

UŠĆE Open Air, najveća letnja manifestacija u gradu, svečano je otvorena ispred UŠĆE Shopping Centra uz popularne hitove pop pevača Željka Vasića i muziku neobičnog hora Viva Vox. Svi posetioci uživali su u defileu mažoretkinja, plesnim nastupima i spektakularnom vatrometu. Dobro raspoloženje te večeri najavilo je neograničenu zabavu koja će trajati do 10. septembra.
Tokom 70 dana trajanja manifestacije, svi posetioci UŠĆE Open Air-a moći će da uživaju u najfinijijem pesku i najboljoj muzici na Naxi plaži i ove godine, ali i da prisustvuju koncertima, plesnim nastupima, maskenbalima, igraonicama, karaoke takmičenjima i drugim zabavnim manifestacijama.
Svečanom otvaranju prisustvovao je i Aleksandar Šapić, predsednik opštine Novi Beograd.
„Želim da izrazim zadovoljstvo što je jedan ovako jedinstven sportsko – kulturni kompleks kakav nisam imao prilike da često da viđam u velikim svetski gradovima, postavljen ovde ispred Ušća. Koncept besplatnog korišćenja svih kapaciteta u kojima mogu da uživaju naši sugrađani, a posebno najmlađi u potpunosti je saglasan sa strategijom opštine Novi Beograd a to je da pomognemo roditeljima da smanje izdatke za sportsko – kulturne sadržaje za svoju decu. Nadam se da ćemo nastaviti uspešnu saradnju i u budućnosti. Opština Novi Beograd, a mogu da kažem i gradska uprava će uvek podržati projekat ove vrste“ – rekao je Aleksandar Šapić.

Povezana vest:  Otvaranje NIVEA Shopa by Remiks studio

 

{vsig}USCE_OPEN_AIR{/vsig}

 

UŠĆE Open Air ponudiće zainteresovanima više od 20 sportova, turnire na 3 sportska terena, preko 60 takmičenja, druženja sa poznatima, 720 sati „live“ radijskog programa, preko 3000 različitih događaja i drugih iznenađenja, dok će svi zabavno – rekreativni sadržaji najuzbudljivije letnje manifestacije biti potpuno besplatni za korišćenje.
„Ovim projektom želeli smo da građanima poklonimo nezaboravno leto na otvorenom i omogućimo kvalitetnu zabavu u toplim letnjim večerima.  Mislili smo i na zaljubljenike u sport koji će biti u mogućnosti da direktno gledaju prenose sportskih dešavanja na „big screen“ televizorima u kafićima“ – rekla je Mia Zečević, direktorka marketinga i komercijalizacije Confluence Property Management-a.
Ona je dodala da će posetioci moći da igraju košarku, fudbal, padel, badmington, tenis i odbojku na pesku, da se takmiče i treniraju, ali i da uživaju, zabavljaju se i budu deo edukativnih radionica.
U okviru originalne Naxi plaže posebno mesto imaće ženski kutak namenjen damama u kome će sve pripadnice lepšeg pola moći da isprobaju najnovije svetske trendove u šminkanju, naprave najbolje letnje frizure, uživaju u masaži, vežbaju pilates, jogu ili zumbu, ali i da dobiju modne i estetske savete.
Deo UŠĆE Open Air projekta posvećen je zaštiti životne sredine i organizovanju radionica gde će svi zainteresovani biti u prilici da upoznaju proces reciklaže, a kante za selekciju otpada biće postavljene na platou ispred UŠĆE Shopping centra.
Organizatori UŠĆE Open Air manifestacije su UŠĆE Shopping Centar i Naxi radio, uz podršku partnera.

Povezana vest:  Zaposleni kompanije EY obnovili deo Doma za decu i omladinu Drinka Pavlović