Nivea 163

Održan izbor za nova lica „Nivea New Faces“, Aleksandra Doknić pobednica

Aleksandra Doknić iz Požarevca, proglašena je sinoć za pobednicu na ovogodišnjem „Nivea New Faces“ izboru za nova lica, koji su modni studio Click i magazin Joy organizovali u Delta Cityju. Drugo i treće mesto osvojile su Jelena Knežević iz Bačke Palanke i Marija Ćetković iz Beograda.

Povezana vest:  Poklon kartica Erste Bank

Pobednice su dobile profesionalni ugovor sa modnim studijom Click i snimanje modog editorijala za magazin Joy. Pored toga, Erste banka im je poklonila platne kartice sa iznosima od 1000, 500 i 300 evra, a agencija Sun Line atraktivno letovanje u Tunisu. Nova Nivea lica dobiće i stipendiju za školovanje na Univerzitetu Metropolitan.

Nivea, generalni partner ove akcije, pripremio je vredne poklon pakete, haljine londonske dizajnerke Nicole de Main koja je na svetskom nivou dizajnirala pakovanje Nivea Soft krema, a čiji rad je, nakon učešća na London Fashion Week-u i naša publika mogla da vidi uživo na beogradskoj Nedelji mode.

Povezana vest:  Diznijevi junaci i mađioničar u novoj predstavi "DISNEY LIVE vam predstavlja Mikijeva magična predstava" na sceni KOMBANK ARENE od 07. do 10.02.2013.