ti-si-meni-sve-korice

Konkurs za najlepšu baladu prema romanu „Ti si meni sve“

Izdavačka kuća „Laguna“, lider u pronalaženju novih vidova interaktivne komunikacije sa čitaocima, raspisala je konkurs za najlepšu ljubavnu baladu (pop, rok, folk) inspirisanu romanom Vesne Dedić „Ti si meni sve“.

Poznata tv novinarka, Vesna Dedić, je autorka trilogije „Zauvek u srcu“, „Sunce tebi, sunce meni“ i sada je stigla i završna knjiga „Ti si mi sve“ i ona se uključila u projekat da ovaj roman dobije i „svoju“ pesmu, jer učesnici konkursa moraju da komponuju muziku na tekst koji će sadržati naslov romana.

Povezana vest:  Beograd se kandiduje za evropsku prestonicu kulture 2020.

Pravo učešća na konkursu imaju svi oni koji na adresu izdavačke kuće „Laguna“ pošalju amaterski video-tonski snimak dužine do tri minuta do 1. decembra ove godine.

O tekstu pesme i muzici odlučivaće žiri u sastavu Vesna Dedić, Marina Tucaković, Ivana Peters, Tijana Dapčević, Dragan Brajović Braja.

Za učesnike na konkursu su pripremljene nagrade i snimanje spota za apsolutnog pobednika koji će biti reemitovan na televizijama sa nacionalnom frekvencijom.

Povezana vest:  Noć Majkla Džeksona u Japanu

Numera ae se snimati u studiju Srđana Čolića (Moby Dick), koji ae uraditi i aranžman za pobedničku pesmu. Deset najboljih pesama premijerno će biti izvedene na koncertu u okviru 7. Noći knjige 21. decembra ispred knjižare „Laguna“ u Knez Mihailovoj 40.

Prema rečima Dedićeve, ljubavne balade su važan deo romana „Ti si meni sve” i zato poziva sve koji vole nežne ljubavne balade i lepe ljubavne stihove da svoj snimak pošalju na CD-u na adresu: Kralja Petra 45/VI, sa naznakom „Za konkurs Ti si meni sve?

Povezana vest:  Božićni vašari u Beču