aquapark adamovec5

ČAROBNI VODENI SVET NADOMAK ZAGREBA
 
Novi vodeni svet rađa se u ljupkom prigorskom mestu Adamovec nadomak Zagreba. Investicija od čak 40 miliona kuna, sa 1600 m2 vodene površine Adamovec će pretvoriti u najmoderniju kupališnu i wellness oazu u ovom delu Hrvatske.
Kompleks Aquaparka Adamovec prostire se na 15 000 m2 atraktivnih unutrašnjih i spoljašnjih sadržaja. U modernom objektu od 4200 m2 nalaze se rekreacijski bazen s masažama, toboganom, gejzirima i raznim drugim zanimljivim efektima. Bazen s talasima površine je 220 m2 i očekuje se da bude jedna od vodećih atrakcija Aquaparka. Bazen sa slapovima i masažama nalazi se na poluetaži, a po potrebi može biti pretvoren i u privatnu oazu za vas i vaše društvo. Pažnju najmlađih privlačiće dečji bazen s vodenim atrakcijama površine 20 m2.
Aquapark Adamovec osim zatvorenih vodenih sadržaja od ove jeseni na svežem prigorskom vazduhu nudi i veliki rekreacijski bazen sa divljom rekom, veštačkim ostrvima i jaccuzijem. Bogat wellness i fitness program omogućuju brojne saune (finska, parna kupka, biosauna), kneipp za masažu nogu, tuševi iznenađenja. U zatvorenom delu Aquaparka nalaze se i dva jaccuzija kapaciteta po desetak osoba. Za dobru kondiciju i njegu tela tu si fitness centar, prostori za masaže. Gastronomske delicije Aquapark Adamovec nudi u prostoru restorana, looby i bikini bara.
Aquapark Adamovec ekološki je kompleks čiji je celi sistem baziran na obnovljivim izvorima energije. Voda u Aquaparku koristi se iz prirodnih prigorskih izvora vode.
Vodeni svet Aquaparka Adamovec prve će posetioce dočekati s prvim jesenskim danima.

 

Povezana vest:  Kompanija „Aleva“ rashladila Beograđane uz besplatan sladoled