FW12_adiZero_Feather2_product6_W

Adidas predstavlja najlakšu patiku za trčanje!

Adidas je kreirao adiZero Feather 2, najlakše patike za trčanje, koje sportistima omogućavaju da budu brži i da poboljšaju svoj sportski učinak. Muška adiZero Feather 2 patika teška je samo 190 grama, a ženska patika neverovatnih 160 grama!

adiZero Feather 2 patika u đonu sadrži posebnu miCoach šupljinu u koju se može umetnuti novi miCoach SPEED_CELL™. Ovaj uređaj snima čak do osam sati treninga, uključujući razdaljinu, brzinu, tempo, vreme, broj sprintova, kao i pređenu razdaljinu u zoni brzine, i omogućava  da se lični podaci razmenjuju na društvenim mrežama i porede sa drugim sportistima.

Povezana vest:  Objavljene nove fotografije male princeze Šarlote

Kada govorimo o tehnologiji izrade đona, adiZero Feather 2 sastavljen je od SPRINTFRAME platforme koja je direktno vezana za gornji deo patike što omogućava optimalnu pokretljivost prednjeg dela stopala. Ova tehnologija u velikoj meri smanjuje težinu patike, dok istovremeno zadržava važne karakteristike, udobnost i ravnomerni prenos energiije. U okviru SPRINTFRAME platforme potpuno je integrisan TORSION sistem, koji omogućava slobodne pokrete, napred, nazad.

Povezana vest:  Traži se karta više za „Mi JESMO anđeli" najveću kućnu žurku ove godine!

adiZero Feather 2 sadrži SPRINTWEB tehnologiju, laganu mrežnu konstrukciju izrađenu od jakog TPU materijala, koja pruža maksimalnu udobnost, podršku i propustljivost. Još neke od karakteristika ove patike su i već poznata  adiPRENE®+ tehnologija, kao i adiWEAR gumeni đon koji omogućava  dugotrajnu izdržljivost i jačinu, dok strateško smeštanje pene u okviru đona omogućava dinamički odraz stopala, dok minimizira težinu patike.

Povezana vest:  Počeo treći Festival filantropije

Odlična tehnologija i pozitivne karakteristike patike adiZero Feather 2 potvrđene su modelom adiZero Prime, laganom sprint patikom, koju nose adidas atletičari, Yohan Blake, Jessica Ennis i Tyson Gay na Olimpijadi u Londonu.

Patike adiZero Feather 2 možete kupiti u adidas radnjama po ceni od 12.990 dinara.