krug otvaranje

OTVOREN AFTERWORK KONCEPT U BEOGRADSKOM KLUBU „KRUG”!

 

Bašta beogradskog kluba KRUG je ovog četvrtka, 16. avgusta, bila mesto na kojem je realizovana nova ideja popodnevne zabave. Koncept nazvan Afterwork okupio je brojne ljubitelje sušija, osvežavajućih letnjih koktela i pre svega – dobre zabave, na mestu opuštanja, daleko od pogleda na kancelarijski enterijer. Gostima najlepše gradske bašte besplatnu degustaciju suši specijaliteta omogućio je Moon Sushi Bar, a suši majstori su bili niko drugi do ličnosti iz raznih sfera javnog života: teniser Vlada Obradović, glumci Danijela Vranješ, Mihaela Stamenković i Vlada Aleksić, TV voditelji Adriana Čortan, Boban Spasojević, Ivana Bajić i Dušica Miljuš, kao i modni dizajner Bata Spasojević.

Povezana vest:  “Kreativna nedelja” od 7 do 10. novembar u Delta City-u

Prisutni su uživali u dobroj hrani, sjajnim koktelima i zvucima saksofona maestra Checkthisa Roondislawskog, u pratnji muzike koju je za DJ pultom puštao rezident Me-High-Low.

Beograd je konačno dobio mesto kakvo zaslužuje – gradsku oazu za odmor od kancelarije. I sve to uz moto: Neka zabava počne tamo gde posao prestaje!

Vrata KRUG-a su otvorena svakog dana od 15h.

Povezana vest:  Beč: Švarcenegerov potpis na aukciji

 

{vsig}KRUG_OTVARANJE{/vsig}