Milica Sokolovic

MISS TOPLIČKOG REGIONA 2012 je Milica Sokolović
 
Sinoć je u organizaciji Agencije SNOB, i suorganizatora Turističko-sportskog centra, na Gradskom bazenu u Prokuplju, održan IZBOR ZA MISS TOPLIČKOG REGIONA 2012 – POLUFINALE ZA MISS SRBIJE 2012, pod licencom Miss YU kompanije.
Od preko 300 prijavljenih devojaka iz južne Srbije, na manifestaciji je učestvovalo 15 najlepših.
Osmočlani žiri je imao teške muke oko odabira. U žiriju, pored  direktorica marketinga Miss Yu kompanije, Milanke Đorđevic, sedeli su i Jamina Savić (Savić company), novinar Novo Keranović, Vule Vuković (Telekom Srbija), Zoran Mirašević (Udruženje turističkih i ugostiteljskih poslenika), Jasmin Tafič (Delta Generali), Predrag Antonijević (Mladost Travel Prokuplje) i Aleksandar Mitrović (Butik Stefan).
Titulu MISS TOPLIČKOG REGIONA je ponela 17-to godišnja Milica Sokolović iz Bele Palanke, koja se direktno plasirala u FINALNI IZBOR ZA MISS SRBIJE 2012, koji se održava oktobra meseca u Beogradu. Pored toga, dobila je i stipendiju R & B koledža, putovanja, robne nagrade, i odlazak na pripreme sa svim finalistkinjama iz Srbije.
Prva pratilja, ujedno i Miss Mladost Travel, je 17-to godišnja Anđela Đorđević iz Prokuplja.
Druga pratilja je 17-to godišnja Aleksandra Miitić iz Bele Palanke.
Miss Šarma je 19-to godišnja Katarina Mitrović iz Niša.
Miss Fotogeničnosti je 16-to godišnja Katarina Petrović iz Niša.
Osim Milice, sve nagrađene devojke, kao i Milica Mitrović iz Prokuplja i Milica Mutavdžić iz Nisa dobijaju još jednu šansu, i učestvuju početkom septembra na velikom kastingu u Beogradu gde će biti izabrano još nekoliko finalistkinja za Miss Srbije.
Medijski sponzori manifestacije su bili Delfin Radio iz Prokuplja, Belle Amie TV iz Niša i City Marketing iz Niša.
Za muzički deo programa, i osvetljenje je zadužen tim dee jay-a Bogdana Bogdanovića.
Muzički gosti su bili mlađani Slobodan i Nemanja Orbović, koji su otpevali na matrici nekoliko prelepih pesama.
Voditeljke programa su bile Milica Ristić i Jovana Dedić iz Prokuplja. Milica je istovremeno bila i koreograf misicama, jer ima dosta iskustva kao manekenka u Agenciji SNOB.
Lente pobednicama je dodeljivala hostesa manifestacije, Aleksandra Đorđević.
Veliki doprinos samoj organizaciji je dala i Milka Kuran iz Miss Yu kompanije.
Za make-up su se pobrinule nislijke Jovana Tričković i Ana Radivojević, dok se za frizuru pobrinuo salon PALADIGA iz Prokuplja, vlasnika Bobana Ivkovića.
Sve je to lepo zabeležio fotograf, Nišlija Aleksandar Petrovič.
Na samom početku manifestacije, publika je imala prilike da vidi dečiju reviju butika STEFAN iz Prokuplja, čije su modele nosili mali manekeni Agencije SNOB.
Inace, sve učesnice za izbora su manekenke Agencije SNOB, i ne treba zaboraviti i lepe devojke koje ovog puta nisu osvojile nagrade, ali s ozbirom da je nekima bilo prvo pojavljivanje pred publikom, očekuje se da će sledećeg puta napredovati.

 

Povezana vest:  I.N.O.X. Titanium model postaje obeležje ikoničnog identiteta