Lav_boca_2011

LAV pivo dobilo nagradu za najbolju aktivaciju na Beer Festu, a Corona Extra proglašena najboljim pivom festivala
 
Brendovi kompanije Carlsberg Srbija – Lav pivo i Corona Extra na proteklom Beer festu u Beogradu osvojili su značajne nagrade po mišljenju posetilaca ove, jedne od najmasovnijih muzičkih manifestacija, u našoj zemlji.
Za „LAV fun can zone“ LAV pivo je dobilo priznanje za najbolju aktivaciju na festivalu. U okviru aktivacije svi posetioci koji su donosili dve prazne limenke, bilo kog proizvoda iz portfolia pivare, sticali su pravo na ulaz u „LAV fun can zone“ svakog dana tokom trajanja Beer Festa. Tu su ih očekivali nastupi poznatih domaćih DJ-eva, zabava i super atmosfera, ali i popusti od 20 odsto za sve pivske brendove. Aktivacija je imala i edukativni karakter u cilju podizanja svesti o potrebi pravilnog odlaganja otpada i reciklaže ambalaže.
Istovremeno, Corona Extra je proglašena najboljim pivom festivala zahvaljujući svom vrhunskom kvalitetu i popularnosti kao najprodavanije meksičko pivo u svetu, ali i peto najprodavanije između najpopularnijih svetskih piva. Kompanija Carlsberg Srbija od juna meseca ove godine, zvanični je distributer brenda Corona.

 

Povezana vest:  Turistička ponuda Južnoafričke Republike prvi put na Beogradskom sajmu turizma