igrom_do_skole

Uz Lego kocke do nove školske godine

 

Veliko takmičenje u brzom sklapanju Lego setova, u okviru akcije “Igrom do škole” biće održano od 25. avgusta do 4.septembra, u centralnom atrijumu Delta Cityja.
Svakog dana, u periodu od 11 do 21 čas, svi zainteresovani mališani imaće priliku da se prijave na infopultu Delta Cityja i okušaju svoju sreću da za što kraće vreme sklope Lego set. U utorak 4.septembra, u 18 časova, biće organizovano svečano proglašenje pobednika, kojima će biti uručene vredne nagrade.
Zanimljivo je što će i članovi jedinog udruženja ljubitelja Lego kocki u Srbiji – “Skockani”, dati svoj doprinos akciji i izložiti svoje zanimljive radove.
Aktivni učesnik biće i knjižara “Vulkan”. Pored uobičajene prodaje knjiga, koje će biti na popustu od 10 odsto, biće organizovana druženja sa poznatim dečijim piscima i javna čitanja knjiga. Tako je za ponedeljak 27.avgust, u  17 časova, zakazano druženje sa piscem Kreativnog centra – Violetom Babić. Ona je autor poznatih knjiga namenjenih tinejdžerima, kao što su “Knjiga za svakog dečka” i “Knjiga za devojke i njihove momke” I mnoge druge.
Kako bi akcija “Igrom do škole” bila i edukativna, predstavnici UMS škole za talente, organizovaće javne časove glume i plesa. Tokom dva vikenda, 25. i 26.avgusta i 1.i 2.septembra, od 12 do 13 časova, glumica Andrijana Gavrilović i koreograf Toma Đorđević, zajedno sa svojim učenicima,  pokazaće osnovne veštine glume i plesa koje se uče u ovoj školi. Svi zainteresovani posetioci imaće priliku da im se pridruže na javnim časovima kako bi i sami nešto naučili o ovim umetničkim oblastima.
Delta City poziva svu decu da dođu u šoping mol i provedu poslednje dane raspusta uživajući u igri i društvu svojih vršnjaka.

 

Povezana vest:  Moj Kiosk i Politika AD pokrenuli akciju „Sačuvajmo Zabavnik"