Pricaonica_na znakovnom jeziku

Vikend na Adi kroz zabavu i učenje za najmlađe
 
Najmlađi posetioci Ade Ciganlije i ove subote mogu da uživaju u klasičnim bajkama zahvaljujući izdavačkoj kući „Knjiga Komerc“ i JP „Ada Ciganlija“. Peta po redu interaktivna pričaonica bajki, namenjena deci uzrasta od 4 do 10 godina, održava se pored Parka nauke, sa početkom u 17 časova.
Posle Aladina, Alibabe i 40 razbojnika i Sebičnog džina i drugih junaka, na red je došlo druženje sa Tri praseta, Alisom u zemlji čuda, Lepoticom i zver. Osnovu za pripovedanje bajki predstavlja dvojezična edicija na srpskom i engleskom jeziku „Pročitaj mi bajku. „Kuća stranih jezika“ sa opštine Čukarica će organizovati časove engleskog za najmlađe posetioce.
Pored toga što predstavlja zabavu za decu, ovaj besplatni projekat izdavačke kuće „Knjiga Komerc“ i JP „Ada Ciganlija“ ima za cilj da kroz priču koja je prilagođena dečjem uzrastu i razumevanju sveta, podstiče mališane da učestvuju, razvijaju imaginaciju, socijalne veštine, ali i da izađu na kraj sa nekim strahovima, tugama i dilemama.
Pričaonicu je podržala kompanija „Nestle” koja je za prisutne mališane obezbedila Nesquik paketiće.
Za više informacija o održavanju ovog besplatnog projekta pogledajte na sajtu JP “Ada Ciganlija“ ili fejsbuk stranici http://www.facebook.com/knjiga.komerc.

 

Povezana vest:  POZNATO “SEDMORO ODABRANIH” ŠOPING CENTRA KRAGUJEVAC PLAZA